Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bukiet

co myslicie o takim bukiecie

Polecane posty

chyba jest OK jesli tylko na zdj.:)

Gość sdsdf
jasne.wazniejszy niz kupny,bo sama zrobilas.

Gość taaaak
ja nie cierpie sztucznych kwiatkow ale tak jakktos powiedzial wyzej jesli sa tylko na dodatkowe fotki to nie widze problemu-pozatym wyjatkowo ladnie wygladaja jak na sztuczne-to chyba storczyki prawda?

Gość bukiet
ok dzieki,tak to storczyki.do slubu mialam podobny bukiet ale zywy,tylko ze on juz dawno zwiedl:) a niechce kupowac drugiego dlatego wpadlam na taki pomysl! wiec mowiecie ze nie podpadnie za bardzo?

Gość sdsdf
pewnie ze pasuje.powiedz mi ile wytrwaly zywe storczyki?tez bede miala do slubu w wiazance,nie wiem czy wytrzymaja od soboty do wtorku?jak myslisz?

Gość bukiet
ja mialam slub w swieta w poniedzialek wielkanocny wiec kwiaty byly przywiezione w piatek ale trzymane w chlodni w kwiaciarni do pon.(odbieralam w swieta) i kwiaty trzymaly mi sie caly tydzien-z reka na sercu.Pieknie wygladaly!mialam tez storczyk we wlosach i do rana tez wytrzymal,wazne zeby fryzjerka ci go polakierowala.storczyki naprawde sa piekne:)

Gość sdsdf
hm no to tyzdzien wytrzymal..niezle! czyli sob-wt powinny wytrzymac? tez chce we wlosy storczyk. czy zamawialas na slub czy powiedzialas ze to na inna okazje?nie wiem jak zrobic zeby nie placic za ´slubny´..

Gość bukiet
placilam za bukiet 150zl mimo ze powiedzialam ze slubny wiec uwazam ze nie duzo...storczyk do wlosow 7zl i ten starczyl mi na 2 dzien tez-w sensie polowa poszla na slub,2czesc swieza wpilema na 2 dzien.mialam to umocowane na takim bardzo cienkim druciku-kwiat storczyka jest bardzo kruchy wiec nie polecam wsowek tylko delikatnie otoczyc lodege cieniutkim drucikiem i dopiero ten mocowac wsowkami:) wytrzymal naprawde dlugo bukiet!

Gość sdsdf
hmm wcale nie duzo.ja chce 2 galazki storczyka,w zaleznosci ile maja kwiatow,ale wole dla spokoju 2galazki.do tego zamowic trzecia zeby miec stroczyk we wlosy czy odlamac jeden od jednej galazki?jak myslisz? chce kupic na okazje,ale nie na slub,ale zeby mi to zabezpieczyli,z woda itd. a co miala swiadkowa? tez stroczyk? mysle o mojej zeby tez miala ale galazke,biala.

Gość bukiet
do wlosow mialam kupiona osobna galazke jak mowie za 7zl:) bukiet byl obfity i mialam dodane do niego rozowe roze-dlatego taka cena. swiadkowa nie miala storczyka ale inny bukiet (szrzerze to uz nawet dobrze nie pamietam ale chyba z tych samych rozowych roz-bo ten zostal w kosciele) natomiast identyczny jak moj bukiet byl przystrojony samochod (80zl).Wygladalo bardzo ladnie i storczyk wbrew pozorom ladnie sie trzymal:)