Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -JULIANNA-

CZY TO OZNAKA CIAZY??

Polecane posty

Gość -JULIANNA-

jEZELI @ NIE POJAWI SIE OD 12 DO 16 DNI PO OWULACJI , TO OZNACZA CIAZE? (WIEM, ZE OPOZNIC MOZE SIE PIERWSZA FAZA)

Gość Hi
Nie koniecznie. Lecz tez nie wykluczam . Z resztą sama już sobie odpowiedziałaś na pytanie.

Gość -JULIANNA-
NO BO NIE WIEM...WSZYSTKIE TE PRZYCZYNY NP.STRES, CHOROBA, PODROZ ITP. TO OPOZNIAJA OWULACJE, WIEC JEZELI OKRES NIE PRZYJDZIE W TYM PRZEDZIALE DNI TO CHYBA SWIADCZY O CIAZY..PYTAM, BO NIE WIEM CZY DOBRZE ROZUMUJE...

Gość anna.s.1
witam, zastanawiam się czy powinnam już zrobic test ciążowy. Wg testow owulacyjnych - owulacje mialam 2 tygodnie temu - dokładnie 15 dni temu, owulacja wystapila w 10 dniu cylku-zawsze miałam 28 dniowe cylke, ostatni 26 dniowy a wg owulacji ten powinien byc jeszcze krótszy.. zastanawiam sie w takiej sytuacji czy juz moglabym zrobic test i czy on by juz cos wykazał - skoro @ występuje zawsze po14-16 dniach od owulacji to czy mozliwe ze juz cos wykaze ? wg tych 28 dniowych cylkow @ powinnam dostac dopiero za 4 dni... Czy ktoras z Was tak miała, i robiła test ciążowy po tych 14 dniach od owulacji a nie czekała na date @ ?

Gość do J.
kuuuuurrrwwwaaaa nie rozumujesz

Gość zatroskana1
ja nie czekalam :) zawsze robilam testy 6 -7 dnia po owu i byly pozytywne :D Ale jesli nie bedize to jeszcze nic straconego :)