Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forumowiczka1992

Zapraszam, razem raźniej

Polecane posty

Gość cvrtyp
No właśnie zastawiam się, co do tej kopenhaskiej diety, może to dobry pomysł. Nie jest aż tak rygorystyczna, ale w miarę szybko te 5 kg bym może zrzuciła.

Gość RokerPerejro
no tak, ale wyobrazasz sobie, ze zjesz 1,5kg befsztyku dziennie?

Gość cvrtyp
No jakoś nie bardzo i naczytałam się, ze bardzo osłabia, a wolę chudnąć powoli, ale nie osłabiać się.

Gość cvrtyp
No i przeraża mnie w tej diecie picie kawy na pusty żołądek.

Gość Facetzklasom
pij na pelny, "jeden pies" ;)

jeśli masz niewiele kg do stracenia, to proponuję zdrowa dietę: mniej jedzenia, dużo warzyw, zero słodyczy słodkiech napojów itp. Schudniesz powoli ale zdrowo;)) ja mam dużo do stracenia i chcę szybkich efektów więc będę na rygorystycznej diecie, ale jak już zrzucę te 10 kg to przejdę na zdrowe odżywianie;))

Gość Facetzklasom
W koncu sie zaczernilas, juz mi sie nie chcialo podszywow robic ;) Jak schudniesz szybko 10kg ... to rownie szybko przytyjesz 15. Tak to dziala, ale Ty masz 17 lat, za malo, zeby to jeszcze zrozumiec ;)

Gość cvrtyp
No ale ja jem mniej, zero słodyczy, dużo warzyw, no ok może nie zawsze, to wszystko bardzo zdrowe, no ale na pewno nie w dużych ilościach i 1 kg tygodniowo powinnam tracić, ale jakoś nie tracę.

Gość cvrtyp
Bo ja wiem, czy to wróci, no jeśli ktoś się po głodówce przez dłuższy czas rzuca na obżeranie, to wiadomo, że te kg wrócą.

taaaa, mam 17 lat i duzo za sobą;) kto jak kto ale ja juz się na dietach znam;) a żeby nie było jojo nalezy powoli zwiększać ilość jedzenia;))

Gość Facetzklasom
Kazdy po glodowce sie rzuca ... tak to dziala ... normalna reakcja organizmu.

Gość cvrtyp
Nie wiem, nie znam się ;). Nie chcę cudować, bo nadwagi nie mam, tylko po zimie mi trochę przybyło, chciała bym w miesiąc zrzucić te 5 kg.

Gość cvrtyp
Ćwiczę, ale wiem, że za mało, nie mam cierpliwości po 15 min już mi się nie chce, więc super efektów w ten sposób nie osiągnę. Zbieram się do biegania, ale a to późno wrócę do domu,a to pada, a to się po prostu nie chce i wiesz, jak to jest, a podejrzewam, że bieganie by było dla mnie najlepsze.

to nie prawda że po głodówce człowiek się rzuca na jedzenie. Przeważnie jest wręcz przeciwnie, wystarczy niewielka ilość pokarmu żeby zaspokoic głód, ponadto zmienia się smak i wcale tak nie ciągnie do słodkiego itp. Cały problem polega na tym, że osoby po diecie z czasem jedzą więcej i kaloryczniej i powoli wracaja do wczesniejszej wagi. I to jest własnie to całe jojo. Znam wiele osób po głodówce które nie przytyły.

cvrtyp piszesz że szybko się nudzisz. Znajdź więc taką formę aktywności fizycznej która będzie sprawiała Ci przyjemność;)

Gość cvrtyp
łatwo powiedzieć przyjemność ;), no wiem wiem jestem leniwa nie ma nic za darmo, to że ograniczę jedzenie, to za mało, muszę dać coś z siebie.

hmmm...sposobów na spalalanie kalorii jest wiele: rower, rolki, taniec, a nawet spacery a jeśli już koniecznie chcesz biegać to znajdź kogoś kto bedzie to robił z Tobą. Wspolne bieganie jest przyjemniejsze, a ponadto trudniej jest znaleźć wymówkę

Gość cvrtyp
pograłam pół h w badmintona plus 20 min ćw. jak na mnie, to sporo ;)