Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qazwa

fryzjer i kosmetyczka pilnie poszukiwani - warszawa

Polecane posty

Gość qazwa

Witam, szukam fryzjera (fryzjerki) najlepiej w jednym salonie z kosmetyczka (wizazystka, chodzi o makijaz slubny) Slub za 2 miesiace a ja w lesie Najlepiej w okolicach Pragi Poludnie Moze macie kogos godnego polecenia? Pozddrawiam

Witam, ja polecam Vip Salon przy Centrum Handlowym Wileńska na ul.Białostockiej 24 lok 105. Pracuja tam super fryzjerki ja osobiście byłam u Karoliny i jestem zachwycona a i numer mam 22 618 22 27. Przedłużałam tam tez włoski i są od 400 zł acha i jeszcze strona tu jest wiecej informacji http://www.vipsalon.pl/

Gość sfdsdfads
na wiatraku jes tak, nie maja strony internet ale sa super. nazwa jakos na V...

Jeśli będziecie szukać miejsca, w którym fachowcy kompleksowo zajmą się twoją urodą, fryzurą i makijażem, odwiedźcie serwis www.naszauroda.pl Jest to ogólnopolski katalog skupiający miejsca, dzięki którym będziecie wyglądać piękniej. Katalog ten umożliwia przeglądanie najpopularniejszych salonów urody, odnowy biologicznej, spa oraz klinik chirurgii plastycznej z całej Polski. Prezentacje obiektów posiadają szczegółowy opis, zdjęcia oraz opinie klientów a szybki kontakt z obiektem ułatwi formularz e-mail, który znajduje się w prezentacji. Znajdź idealne miejsce dla twojej urody wspólnie z serwisem www.naszauroda.pl

Gość olxxxxyyyy
POLECAM zabiegi pielęgnacyjne przed ślubem. Zadbaj o siebie i swoją cerę przed najważniejszym dniem w Twoim życiu. Nie chcesz wydać na to fortuny? Mam rozwiązanie http://allegro.pl/show_item.php?item=2249087205 . Sprawdzone miejsce, dużo zabiegów do wyboru, możesz być piękna i zrelaksowana za niewielkie pieniądze :)

Gość gość
poleci ktos ten salon www.rezydencja-warszawa.pl ? :) prosze o pomoc!