Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SAbinka21

DLACZEGO NIE MOGE SCHUDNAC??? JEM BARDZO MALO

Polecane posty

Gość SAbinka21

Moje menu wyglada mniej wiecej tak 1 garsc pestek dyni lub innych 1 jablko 3 kanapka 4 sok warzywno owocowy 5 ewentualnie jeszcze jedno jablko 6 dwa cukierki, by byly weglowodany i tak mniej wiecej codziennie mam 21 lat waze 45 kg wzrost 165 chce schudnac

Gość Anka PO-Hanka
Zmien checi ... Twoja rodzina jest patologiczna?

Gość SAbinka21
o co ci chodzi?

Gość aa azazaez
dziewczyno ty chyba zarty sobie robisz? Masz rozpiepszona przemiane materii jak mozna jesc tak malo? Twoje BMI jest za niskie a ty chcesz schudnac?

Tyle ważysz i chcesz schudnąć ? Nie przesadzaj ;) Już trochę za mało ważysz ;) Nie przesadzaj :o Bo anorektyczką będziesz 😠

Gość wweweweqqqqe
Granice wagowe według BMI dla podanego wzrostu: Wyniszczenie: poniżej 40.6 kg Wychudzenie: od 40.8 kg do 47.4 kg Niedowaga: od 47.6 kg do 52.8 kg Waga prawidłowa: od 53.1 kg do 67.8 kg Nadwaga: od 68.1 kg do 81.4 kg I stopień otyłości: od 81.7 kg do 95 kg II stopień otyłości: od 95.3 kg do 108.6 kg Otyłość kliniczna: powyżej 108.9 kg CZYLI JESTES WYCHUDZONA POWINNAS WAZYC KOLO 50 KG I BEDZIESZ LADNEI WYGLADAC

Przy takiej wadze, zeby schudnac musialabys 2 miesiace nic nie jesc - twoj organizm nie ma juz rezerw tluszxzu do spalenia, wiec niedlugo zacznie spalac Twoje miesnie. Jak wiadomo, serce jest miesniem, wiec za pare miesiecy dzieki restrykcyjnej diecie przestanie dzialac. Zapytaj w zakladzie pogrzebowym, czy mniejsze trumny sa tansze, moze rzeczywiscie warto sie poodchudzac, tak do 30kg byloby najlepiej.

Gość Facetzklasom
Szkieletorom mowimy nie, chude kobiety sa nieapetyczne i nieladne :( Troche cialka musi byc!!!

Gość i jjja ggssqgbs
Ozesz kurwa mac ludzie to sie potrafia zadreczac zaloze sie ze masz plaska dupe i jestes bez cyckow przez to glodzenie

Gość i ja tez jestem facetem ale
sobie takiej za chudej babki w lozku nie wyobrazam same gnaty a fuj kobieta musi byc kobieca

oj Facetzklasom wie jak podnieść mnie na duchu a tak poważnie mam 168cm i waże 60kg i mam to gdzieś

Gość kkkkhhh
przeciez ty nie jadasz warzyw i miesa i to jest strasznie niezdrowo na takiej diecie najpierw sie chudnie a potem nie bo org zatrzymuje w sobie to czego ma niedobór niektorzy nawet tyją ale po jakims czasie tak waga leci a wraz z nią stan paznokci włos ów samopoczucie mdlenia osłabienia zwracanie i moze to skonczyś sie problemami z żołądkiem i jelitami- nie badzie głupie ja przez to przechodze ale czy wyjde nie wiem ....500kcl t otylko na krótką mete a o efekt jojo łatwo

Gość qddduuuuu
NIE WOLNO JEŚĆ PONIŻEJ 1200 DZIENNIE

Gość ooobbbbbbbbbb
Jednym slowem walka z wiatrakami. Zle sie czujesz w swoim ciele, wiec je zmieniasz: najgorsza z metod, jakie moglabys zastosowac. Bedziesz sie nadla czuc w swoim ciele, a przy okazji rozwalisz sobie zdrowie. Moze wtedy zmienisz postepowanie: bedziesz miala inne problemy.

Gość Facetzklasom
diamencik ... bo Ty jestes diamentowa. Wymiary jak najbardziej OK!!! Tak trzymaj :)

Gość do SAbinki21
Bez diety nie mozesz? masz problemy ze soba, pojdz do psychologa zamiast rujnowac sobie zdrowie.

Gość ddfdsdfsd
ee tam dobra waga dla laski to jest... Waska w pasie dobrze pcha sie

Gość ZRARAZRRZE
ty koles nie tak CHAMSKO moze tniesz kozaka ale widac jak szanujesz dziewczyny jak sie kulturalnie Pan pyta to grzecznie odpowiadaj mysle ze poprostu w jej codzienne zarcie trzeba dorzucic troche białeczka z białek jaj , sera , miesa , rybek i pojdzie łatwo :) i cwiczyc by nabrac ksztaltow

Gość yrttre
Pro-ana (pro-anorexia = "za anoreksją") - ideologia, w której dążenie do chudości jest postrzegane jako droga do ideału (ang. Starving For Perfection - głodowanie dla perfekcji). Jest to styl życia, który traktuje anoreksję i inne zaburzenia odżywiania nie jako chorobę, lecz jako alternatywny sposób odchudzania będący po części świadomym wyborem.

Gość ukkkjhhga
ja sie wypowiem w ten sposob... posluze sie textem mojego kolegi "facet nie pies na kosci nie poleci" i kazdy wie o co chodzi

Gość ja piernicze czy tu
nie wiem czy mam się śmiać czy płakać... czy dzieciaki są dziś aż tak zakompleksione? niedługo zaczniemy tępić dziewczyny, które nie mają niedowagi! przecież tyle się tłumaczy że anoreksja to choroba i to w dodatku psychiczna... ręce opadają...

Gość RomanKoczownick
choroba to jedno, ale takie chudzielce niewygladaja smakowicie ... ludzki gatunek na wyginieciu?

Gość a ja nie mowilam
A ja powiem, ze rzygac mi sie chce jak widze takie szczapy. I naprawde iryrtuje mnie taka glupota. Wiem ze to choroba, ale strasznie glupia. To troche swiadczy o pustej glowie, bo dla tych ludzi liczy sie tylko wyglad. Jak te wszystkie puste panienki, nie mysla o niczym innym. Powiem jak stary dziad, ale do nauki byscie sie wziely, sport pocwiczyly, sprobowaly cos w zyciu osiagnac. Żenua.

Gość picuś laluś
Nie powinno się chudnąć nie jedząc tylko uprawiając naprawdę dużo sportu. Nie oznacza to, że można wtedy jeść co się chce, tylko zdrowe żarcie i jeść mało, a często

Gość jajakomen
Mi sie takie chude dziewczyny wogóle nie podobają. Wrecz przeciwnie- zbiera mi sie na wymioty jak na takie patrze. Uważam że powinny sie leczyć takie osoby.

Gość sQSQqs
a ja rozumiem tylko że nawet gdybym wam to tłumaczyła godzinami to i tak nie zrozumiecie to trzeba przeżyć no ale ok więc my sie "głodzimy" po to żeby być idealne, nie jesteśmy anorektyczkami nie chcemy być wychudzone i ważyć po 20 kg chcemy być chude wystarcza nam waga czterdziestu paru kilo, nie jemy dla perfekcji, po prostu jak nie jemy czujemy że mamy wszystko pod kontrolą, czerwona bransoletka nie jest dla pozy po prostu to motywuje, fora i strony nie są dla pozy, są po to żebyśmy wytrzymały bez jedzenia, to jest tak że jak zjemy to czujemy że zawiedliśmy ane, i inne pro ana kiedy pro ana stanie się chuda i dalej będzie chciałą chudnąć przy czym znienawidzi jedzenie wtedy jest anorektyczką, a nam trudno wytrzymać nie jedząc, niektóre z nas mają napady jedzenia, potem czują sie okropnie, i zaraz ida wyrzygać to co zjadły, to jest po prostu paniczny lęk przed utyciem

Gość I JJJJ
to jest choroba. CHoroba którą tłumaczysz sobie czymkolwiek, ideologią. To wszystko prowadzi do anoreksji! Otrząśnij się- anoreksja doprowadza do śmierci. Jesz 500 kcal dziennie?! Kobieto! Jak dasz rade to za 5 lat twoje kości beda wyglądać jak kości 45 latki. Super -_-

Gość wwwqwq
skoro boisz się utyć i nic jesz to jesteś "anorektyczką". i co ci to daje ? po co ci to? bo bedziesz miała trche tłuszczu ? jedzenie jest potrzebne do życia, lecz gdy nie dostarczasz jedzenia witamin, które są w mięsie, ziemniakach itd. to kości i skóra robią się coraz coraz słabsze

Gość palooooaamm22
warto sie zastanowic dlaczego dziewczyna a raczej szkielet pokryty skórą stał się dla wielu młodych dziewczyn ideałem. może dlatego, że głośno mówimy o tym, że w życiu najważniejszy jest nasz wygląd. ja nie twierdzę, że nie jest istotny, ale może (tu zwracam się do panów) warto czasem głośno mówić, że liczy się wnętrze?

Gość Facetzklasom
LICZY SIE TYLKO WNETRZE ... MUSZOM BYC ZADBANE PLUCA, NERKI I WONTROBA ;) A tak na serio, jesli nie ma przesadnej nadwagi, to nawet lekka nie przeszkadza, jesli osobowosc danej istoty sie podoba. Na ogol ze "szkieletorkami" jest tak, ze one maja "skrzywiona" osobowosc, dlatego nadaja taka wage wygladowi :o