Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozza25

Do dziewczyn ktore schudły koło 20 kg

Polecane posty

Gość rozza25

Co z Waszą skora? czy wchlonela sie z czasem ? moja jest malo jedrna i jakas zwisajaca, mimo ze cialo mam szczuple wstydze sie pokazac na plazy :(:(:(

Gość Lutka_ma_Lutka
to moze chociaz pokaz tutaj, ciezko tak oceniac nie widzac, tak i tak cie tutaj nikt nie zna.

Gość dfsas
no pokaz pokaz ,jestemc iekawa bo ja wpasnie planuje jakies 25-30kg zrzucic :/ mam 23 lata i nie wiem jak to bedzie ze skora:/

Gość alicziaaa
no wlasnie, pokaz, chetnie tez zobacze, bo wszystko przede mna

Gość errrka
ja tez sie przylaczam do prosb, prosze pokaz

Gość rozza25
ale co oceniac ? :D pytam sie o zdanie dziewczyn ktore maja podobna utrate wagi i wiedza co zrobic zeby ujedrnic skorę czy poprostu czekac az sie wchlonie ?

Gość Moniiiiissss
ale pokaz nam swoja fotke, chcemy zobaczyc jak to wyglada, twarz mozesz zakryc, ale nie musisz

tak, mozesz zacenzurowac sie, ale ja tez jestem bardzo ciekawa jak to wyglada.. moze poprostu przesadzasz? moze masz takie cialo i juz? skad mamy wiedziec jak nawet nie ocenilysmy

Gość dfsas
prosimy, my tez bedzimey chudnac, bedziemy wygladac podobnie jak ty, porosze pokaz nam czego sie spodziewac po utracie 20 kg, a co do skory ti ja po ciazy uzywalam kremow vichy anty celulitowym przeciw rozstepom i wyszczuplajaciych i bardzo landie skora spadla z b rzucha i jest dosc plaski i jedrny, siec na skore po nadwadze tez podziala

Gość DejziDi
Ja tez chetnie zobacze jak to wyglada, prosze rowniez o fotke.

Gość rozza25
niestety nie mam apratu ale moge podac wymiary przed i po mam 168 cm wzrostu wczesniej wazylam 72-73 kg teraz z 53 kg wymiary : 89 -63 - 91

Gość Facetzklasom
eh, teraz to jeszcze ciekawiej, fajnei by bylo zobaczyc fotki sprzed i po ... ja mam aparat, mozemy sie umowic na sesje ... ale najpierw musialabys przytyc, zeby byly fotki sprzed ... albo moze najpierw zrobimy fotki po, a pozniej przytyjesz i beda te niby sprzed? co Ty na to?

Gość rozza25
Heh mam zdjecia przed z jakis imprez, no ale TERAZ nie mam :( minely juz 2 miesiace a skora ciagle jakas niefajna weronikax3 tez tak mysle ze moze poprostu taka ma byc .. siostra mowila ze sie wchlonie, ona 2 razy rodzila i jest znowu gladziutka tylko ze nie tyle 20 kg :/

Gość Facetzklasom
No to "dawaj" fotki siostry :)

Gość rozza25
Jasne, mam jeszcze zdjecia sw. mikolaja, chcesz?:)

Gość Facetzklasom
Weronikax3 glodna jestes?

Gość a zebyś wiedzial
ja schudłam 25kg ale nie na raz najpierw ograniczałam jedzenie i spadło mi 5kg a później na kopenhaskiej ubyło mi 10kg a reszta to tak jakoś leci :) no i powiem że miałam takie "sflaczałe" ramiona nawet dobrze powróciło do dawnego stanu ale pozostały niestety rozstępy :( chociaż powiem szczerze że mi to tam za bardzo nie przeszkadza :)

Facetzklasom po co Ty wlaściwie siedzisz na tym forum i wszystko komentujesz? rozza25 jesli uważasz że coś z Twoą skórą nie tak to proponuje jakieś ćwiczenia ujędrniające;)

Gość rozza25
faceta cierpi na syndrom niedopieszczenia ;) co do cwiczen - chodze na areobik 2 x w tyg, ale nie widze wiekszej roznicy basen moze ? czy on uedrnia? tak patrze na skory dziewczyn w moim przedziale wagowym - sa jakies gladkie i takie napiete, nie wiem moze rzeczywiscie jakos krzywo siebie widze ..

polecam dobre kremy i porzadny masazer firmy zepter lub podobny jak mam jeszcze talerz wibrujacy z pasami i bardzo pomaga :) pozdrawiam

Ja nie miałam absolutnie żadnych problemów ze skórą - nie mam do tej pory, ale praktycznie od początku odchudzania stosowałam raz dziennie krem ujędrniający - Rilastil Intensive (kupiłam w aptece). Nie mam ani rozstępów, ani cellulitu, ani żadnych zwisów skóry. Ćwiczyć zaczęłam dopiero w sierpniu 2008, ale regularnie - min. 3 x w tygodniu chodzę na aerobik albo siłownię + min. raz w tygodniu sauna - ale nie wiem, czy ona coś daje, jeśli chodzi o ujędrnianie skóry.

Gość katier
Ja schudłam 20kg. Nie stosowałam balsamów ujędrniających ani też jakoś super dużo nie ćwiczyłam. Czasem pobiegałam, czasem pojeździłam na rowerku, czasem zrobiłam jakieś brzyszki i tyle. Napewno nie były to treningi regularne więc nie wpłynąły zbyt na jakoś mojej skóry po schudnięciu. Jednak jestem młoda skóra sama się naciągnęła i wygląda ładnie. Tzn napewno nie gorzej niż przed odchudzaniem nie jestem jakaś jędrna. Ale i tak jestem zadowolona z efektów i nie mam oporow przed kostiumem czy plaza. Moze nie wygladam tak jak dziewczyny ktore nigdy nadwagi nie mialy, ale wygladam dobrze. Nie moge powiedziec czy tobie sie wchlonie, bo poprostu nie wiem. Moja mama miala 40 lat jak schudla 15kg i skora niestety taka pozostala dopoki nie przytyla na nowo. Ja mam 18lat wiec jestem mlodziutka i to inaczej wyglada u osob mlodych

Kuzynka schudła ponad 20kg. Problemów ze skórą nie miała i nie ma. Oprócz diety regularnie chodziła na pilates i na basen. Wszystko po godzince. Idało efekt. :)