Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utudess

Angielski

Polecane posty

Gość utudess

this planet or rather had a problem , witch was this most od the people living on it were unhappy for pretty much od the time . many solutions were suggested for this problem but most of these were largely concerned with the movements of small green pieces of paper wich is odd because on the whole it was not the small green pieces of paper that were unhappy . Pomoze mi ktos przetłumaczyc ?

Gość boze...a co to za
wypociny?? toz to sie kupy nie trzyma?? to jest angielski??

Gość utudess
to słowa douglasa ...

Gość utudess
tak to jest angielski ;]

Przetlumacze Ci, ale jakis matol to pisal, na pewno nie native. Ogolnie jest namieszane i nie wiadomo, czy autor byl trzezwy. Mniej wiecej bedzie to tak (pozmienialam troche tekst i gramatyke, bo tlumaczac prosto z originalu niz bys nie skumala): \"Ta planeta miala problem, poniewaz wiekszosc ludzi zamieszkujaca ja byla nieszczesliwa, praktycznie caly czas. Wiele rozwiazan bylo zaproponowanych dla tego problemu, ale wiekszosc z nich skupiala sie na ruchu malych zielonych kawalkow papieru, co jest dziwne, poniewaz to nie zielone male kawalki papieru byly nieszczesliwe.\"

Gość utudess
to po co tak w książce piszą jak sie kupy nie trzyma ;p dzięki ;)

Gość translator
tej planety czy raczej miała problem, szkarłacica ten od większości ludzi żyjących na nim byli niezadowoleni za bardzo od czasu. wiele rozwiązań tego problemu zaproponował, ale większość z nich w dużym stopniu związane z ruchami małe zielone kawałki papieru, które jest dziwne, ponieważ na całym nie było małe zielone kawałki papieru, które zostały niezadowolony

Gość utudess
nie spisałam z ksiażki i w necie wpisywałam to tez takie wyskakuje .

Gość utudess
o ;p translator :p dzięki :P