Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam tak ise zastaawiam bo znow m isie cos wali w gospodarce hormonalnej. I ciezko mi obliczyc dni plodne i nieplodne. ale pokolei. Mialam cykle po 28 dni i wypadalo ze mam okres zazwyczaj ok 25 dnia kazdego miesiaca. W listopadzie zazylam postinor i okres mi sie pojawil 5 grudnia, kolejny mialam 4 stycznia i 5 lutego. ... I tu mi sie on przesunal bo w arcu juz okres pojawil mi sie 13 w kwietniu 14. A teraz mamy maj i do tej pory nie mam okresu. Troche to dziwne zastanawiam sie co moze meic wplyw na te moje wahania. A i kiedy teraz w maju powinnam miec plodne i nieplodne? No i najwazniejsze uprawialam sex tydzien przed spodziewana meisiaczka tj. 8 maja a okres powinnam meic 14. robilam test w sobote wyszedl negatywny. Czy mozliwe bym byla w ciazy i teraz kiedy powinnam zrobci test?

a zabezpieczałaś się? wiesz ja bralam escapelle i mi tak rozwalilo cykle ze nie moglam sie polapac co i jak do poki nie zaczelam brac tabletek anty. wiesz ciezko okreslic dni plodne przy rozregulowanych cyklach. moze juz mialas, a moze to cykle bezowalacyjny byl. powtorz test za kilka dni, tak bedzie najlepeij.

Tak bylo zabezpieczenie. a w przerwie pomiedzy stosunkami lezalam albo siedzialam obok niego nie byl we mnie ale dotykal lechtaczki. A i najwazniejsze nie doszedl nawet w zabezpieczeniu! mysle ze malo prawdpodobne bym byla w ciazy ale...wlasnei zawsze jest te ale... lepiej sie upwenic

zrob sobie test za kilka dni dla pewności, albo jesli sie denerwujesz to idz na badanie z krwi, ale ciaza maloprawdopodobna. wiesz mialam podobnie,schizowalam ze jestem w 3 miesiacu, ale poszlam na badanie z krwi i uspokoilam sie. czasem trzeba tak zrobic. mowiac szczerze czasem i tak jeszcze mnie dopada schiza ;)

no bo ja sobei ta mysle ze jesli on nei odszedl to juz to maloprawdpodobne jest. Ale podobno i w plynei przed wytyskiem plemniki sie znajduja, ale przeciez on nei byl we mnie. a co one sobei tak z lechtaczki przeszly do pochwy? nozek nei maja wiec to nie mozliwe. A tak swoja droga ile plemniki zyja na powierzchni?

poszlabym na to badanei z krwi...ale kurde ja mdleje przy pobieraniu krwi. wiec nei fajnie by to bylo pewnie.

Gość anita444
załóżycielka tego postu jest albo bardzo młoda albo coś ma z głową ja dam drugi przykład facet masturbuje się w toalecie i wytrysło mu nasienie na sedes i dziewczyna póżniej kożystająć z toalety usiadła na ten sedes i co zajdzie w ciąże?

ale jakby nei patrzec spoznia m isie okres. Zdaje sobei sprawe ze opost dosc surrealistyczny. ale chcialam sie upewnic.

Gość milka.1.
Witam. Mam pytanie. Spóźnia mi się 2 tyg. okres.Zrobiłam test- nie wykrył ciąży. Jakieś 4 miesiące temu też tak miałam i lekarz przepisał mi tabletki na wywołanie okresu i było ok. Ale teraz boli mnie brzuch ale nie na dole tylko wyżej- tak kuje dziwnie, wrażenie jakby z głodu... Czy ktos może wie co to może być?? Czy to może być jednak ciąza??

robilam test dzis rano...negatywny... wierzyc czy nie?

Gość zasmucona ...
Wierzyć, w ciążę tak łatwo zajść się nie da :(

no niby tak ale roznei to bywa. tymbardziej ze do tej pory okresu nei mam

Gość katarzyna s
w ciaży to Ty na pewno nie jestes, ja tez kiedys przyjełam postinor, a efekty tego brania poczułam dopiero po jakims pol roku...tez mi sie okres spoznial. wtedy zainwestowałam w tabl anty..polecam:) ps. testy negatywne, z opisu przebiegu zblizenia rowniez wynika ze do ciazy nie ma jak dosjc. Nie mysl o ty, odstresuj sie i zaraz okres przyjdzie:)

Gość kasia89.02
hej, powoli trace nadzieje że się udało. Nie staraliśmy się z narzeczonym o dziecko, ale od pewnego zbliżenia podejrzewałam, że jadnak się udało. Odstawiłąm tabl.anty. 10 dni od odstawienia, kiedy krwawienie już się skończyło kochaliśmy się. Od tamtego czasu minęło już 21 dni. Przez pewne objawy jakie miałam, byłąm pewna że to ciąża. tzn nie miałąm jakiś specjalnych typowych objawów : plamienie lekkie po dwóch dniach od stosunku.. czasem ból jajnika.. około 5ciu razy zawroty głowy- takie mocniejsze. I temperatura w pochwie utrzymująca się ponad 37.c często 37,3. 37,4. 37,2. pierwszy test zrobiłam 8dni po stosunku - wiadomo za wczesnie ale nie wytrzymałam , wynik -. Kolejny zrobiłam 18 dni po stosunku, wynik też ujemny (test pre-test) choć pod światło widziałam taki cień kreseczki, pewnie sobie wkręciłąm bo bardzo chciałam ją zobaczyć.. no i wczoraj 20 dni od stosunku zrobiłam kolejny test tym razem quick, wynik również negatywny.. czy mam jescze szanse, że jestem w ciąży. dziś bardzo bolą mnie piersi i podbrzusze.. ale to pewnie zbliżająca się miesiączka, powinnam ją dostać 23. Co myślicie o mojej sytuacji. Dziękuje za odp. odrzuciło mnie od jedzenia, tylko słodycze mi smakuja, ale jak cos zjem to mnie mdli.. wczoraj jak kochalam sie z moim to mialam wrazenie ze jestem tam mniejsza, czasem bardzo zabolało..

kasia A moze Cie mdli po jedzeniu z powodu pogody? przeciez jak cieplo to nie chce sie nic jesc. a slodycze daja duzo energii.

Gość kasia89.02
wiesz Mika, ja nigdy tak nie miałam, żeby mnie mdliło. moja temp. od 17 dni utrzymuje się ponad 37'c, od wczoraj bardzo bola mnie brzuch, momentami takie skurcze jakby, i biust okropnie - przed miesiaczką nigdy tak nie mialam - zawsze bol pojawial sie dwa dni po dostaniu okresu. Mam nadzieje ze to moje dzieciatko mimo ze testy wyszly neg. :) :* dziekuje za odp. buziaki

Tak naprawde b ysie upewnic musisz isc do ginekologa i ytle.

Gość lalunia8902
jutro jest termin miesiaczki, poczekam jescze kika dni i powtorze test. Moj ginekolog kasuje 100 na dzien dobry a jeszcze pewnie za wczesnie na badania, jedynie na bete, ale w swoim prywatnym nie robi :/ :*

Kurde juz shizuje. codziennie robei testy a od stosunku minelo juz ponad 2 tygodnie . testy oczywiscie negatywne. Jutro ide do lekarza ale ja juz nerwowo nei wytrzymuje