Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośka43

Co się dzieje z tym forum?

Polecane posty

Gość gośka43

Każdy temat który nie spodoba się ciemnogrodowi usuwacie?

gośka43 - czy ty jesteś przedstawicielką jasnogrodu? :) Bo jeśli tak, to ja, jako raczej ciemnogrodzianin, miałbym kilka pytań :) :classic_cool:

Gość oleenen
gośka43--uwazasz,ze osoba ktora podaje topik o podgladaniu matki przez syna jest z ciemnogrodu? To ja uwazam Ciebie i inne takie kobiety za psychiczne chore.

Gość gośka43
Nie udawaj głupszego niż jesteś. A na pytanie chętnie odpowiem.

Gość oleenen
gośka43--ty masz cos z głowa czy moze twoja syn ma cos z głowa,a moze ty razem z synem macie nie tego w głowie.

O, to fajnie - to powiedz mi proszę, bo rozmyślam nad tym od kilku dni - czuy w Chinach mamy do czynienia z komunizmem z elementami wolnego rynku (to mi się wzajemnie wyklucza...:O ) czy raczej czymś w rodzaju lokalnej oligarchii, poniekąd jednak kontrolowanej przez władzę centralną? :classic_cool: 🖐️ p.s. pytam serio, bo zastanawia mnie, jak czerwońcom może tak dobrze iść :classic_cool:

Gość gośka43
Forum jest o erotyce czyli o wszystkim co wiąże się z sexem, nagością, ludzkim ciałem. Zastanawia mnie że nikt nie usuwa stąd tematów które mówią np, o męskich dziwacznych zachowaniach które często są tu opisywane i wzbudzają poprostu obrzydzenie. Ale jak kobieta napisze coś co komuś się niepodoba bo akurat pewnie go nie kręci albo ma złe wspomnienia to temat jest usuwany. Faktycznie to forum "dla kobiet"

Gość ncj
gośka 43,ty najpierw naucz się poprawnie pisać. A co do seksu,to ty tylko potrafisz o tym pisac tylko,no moze jeszze uprawiasz go tylko z synem

Gość gośka43
Od sexu mam faceta.

Gość gośka43
I nie pouczaj mnie bo sam(a) piszesz jak przedszkolak.

"o męskich dziwacznych zachowaniach które często są tu opisywane i wzbudzają poprostu obrzydzenie" Co masz na myśli? :>

Gość ncj
Kocyk,goska 43 ma na mysli podgladanie matki przez syna.Jej sie to podoba,a innych razi

Ale ja zacytowałam jej wypowiedź o obrzydliwych zachowaniach facetów i o to mi chodzi.

Gość gośka43
Czekasz na odp. w sprawie jasnogrodu? Owszem uważam się za kobietę wyzwoloną z konwenansów które są męskim wymysłem. Czy podoba mi się podglądanie matki przez syna? Jeśli matce to przeszkadza to żadnym wypadku. Mój syn mnie nie podgląda. I nigdy tego nie robił. Nie był wychowywany w męskim szowiniźmie który mówi mu że matka czy siostra to nie kobiety a wszystkie inne może traktować jak naczynia na spermę.

Gość gośka43
Wyrazy współczucia dla waszych żon i córek panowie. Oby w porę zdały sobie sprawę z tego jacy jesteście zakłamani.

Czekam na odpowiedź w sprawie chińczyków, w dupie mam to, czy posuwa cię syn, pies, sąsiad czy może zadowalasz się faszerowanym kabaczkiem 😭 też mi jasnogród, co prostego pytania zrozumieć nie potrafi... 🖐️

Gość synodid
gośka43 z toba cos nie tak.Dziwosz sie,ze temat noszacy tytuł podgladanie matki przez syna został wycofany.I nie razi cie to,ze sa tacy ludzie. A w ogole jezli chcesz o czyms pisac,to napisz,ale nie wchodz w takie głupie tematy jak podgladanie matki.

Gość gośka43
Aha, czyli jak facet pisze że kręci go spuszczanie się na twarz i włosy swoej partnerki lub oddawanie jej innych facetom to temat jest zgodny z etyką i naturą?

Gość synodid
goska43 spuszczanie na twarz i oddawanie kobiety innemu jest normalne gdy kobieta na to sie godzi.Ale nienormlane jest zachowanie syna podgladajacego matke i nie jest normlane gdy matce to nie przeszkadza,wrecz to lubi.

Gość gośka43
la_fin_du_monde - jesteś zwykłym chamem i debilem. Skończyłam z tobą rozmowę.

Dziwią Cię rzeczy,w których nie ma nic nadzwyczajnego.A sama jesteś mało szkodliwym,ale jednak, przykładem dewiacji.

mam wrażenie, tylko wrażenie, że może nie chodzi o temat dyskusji, tylko o to, jak się ją prowadzi. Bo jeżeli dyskusja to jest wzajemne jechanie po sobie bez pardonu, to o czym rozmawiać? Widziałem ten temat i widziałem, że wisiał trochę czasu. Więc pewnie jechaliście po sobie i poszedł do kasacji. Szczerze powiedziawszy nie czytałem tamtego, ale tutaj widzę, że romansiku między wami nie będzie.

Gość kimkolwiek81
gośka43 - szkoda że dr Freud nie dożył tych czasów bo posikałby się z radości czytając twoje wypowiedzi. Jeśli jasnogród objawia się w sposób jaki ty prezentujesz to ja z chęcią spieprzam na ciemną stronę...

Gość gośka43
Cóż, widze że forum pełne jest "normalnych". Tak, upokarzanie kobiety jest normą, bo się na to "godzi". Miałam w życiu naprawdę dużo szczęścia że nie trafiłam na takich "normalnych" facetów. Więc pozostawiam was "prawdziwi mężczyźni" na tym forum dla kobiet.

Gość synodid
fetyszysta nie chodziło o to,ze ktos po kims "jechał"tylko chodziło o tutuł topiku i pierwsze jej posty.NIedopuszczalne jest aby promować coś takiego jak podgladanie matki przez syna.Powinno być to piętnowane a nie opisywane.

Gość gośka43
to ty kocyk sama jesteś dewiantką, i nie wierzgaj jak cie nie piehdolą