anula80 0 Napisano Maj 18, 2009 Witam. Czy jest mozliwosc zeby testy sie tak mylily?? Ok 2 tygodnie przed okresem ( mam miec 21.05) robilam sobie dwa testy z tej samej firmy. Jeden wyszedl mi pozytywny(ta druga kreseczka byla delikatna) wiec postanowilam sie upewnic i zrobilam na drugi dzien drugi, wyszedl negatywny. Nastepnego dnia kupilam kolejne dwa testy z innej firmy, I znow to samo, jeden pozytywny a drugi negatywny. Teraz jest 18.05. dziasiaj rano zrobilam test i wyszedl negatywny. Ja juz nic niewiem z tych testow. Wiem ze bylo za wczesnie zeby robic testy ciazowe ale staramy sie o dzidzie juz 6 miesiecy. Czy ktoras z Was tak miala?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Maj 18, 2009 dwa tygodnie przed okresem to najlepszy czas na starania się o dziecko, a nie ma robienie testów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula80 0 Napisano Maj 18, 2009 Wiem o tym, ale ja juz chyba wpadlam w jakas paranoje jesli chodzi o dziecko. Tak bardzo chcemy je miec ze moglabym robic nawet codziennie. Pozatym dziwnie zaczelam sie czuc co nigdy mi sie to niezadarzalo. Wiec dlatego postanowilam zrobic tak wczesnie te testy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojjjj Napisano Maj 18, 2009 wcześnie testy się nierobi bo tylko mieszają w głowie - a kiedy masz mieć okres? wtedy zrób test a jak znów tak wyjdzie pozytyw i negatyw to idź na bete z krwi i będzie wiarygodna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach