Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wertyga

sen?

Polecane posty

mój brat ma 10lat, ostatnio opowiedzial mi swoj dziwny sen: widzial siebie samego spiacego w lozku. widzial to wszystko z roku pokoju, mowil ze to bylo tak jakby wisial pod sufitem i wszystko widzial w kolorach zieleni, trwlao to podobno krotko a on mowi ze to byl zwykly sen. czytalam na kilku forach o OOBE, czyli o opuszczeniu ciala. Czy ktos ma jakies racjonalne wytlumaczenie tego jakze dziwnego snu? o ile to wogole byl sen?

Gość ddddddddddddd
Twój brat na pewno wie więcej o OOBE niż Ty. Ale to jest grzech wywoływać takie rzeczy. Ja już w wieku 8-9 lat byłam po moim pierwszym razie w takich kwestiach więc... i na dobre mi to nie wyszło. Ale ja wywoływałam duchy tak skutecznie, że póżniej mnie kilka miesięcy straszyło :( prawdopodobnie te wywołane , a ja to zwalałam na zmarłą rodzinę. A jak było naprawdę to nie wiem :(

ja jestem na 100% pewna ze on o takich rzeczach nie wie. nie oglada horrorow,nie gra w jakies glupie gierki i co najwazniejsze nie siedzi przed komputerem, bo tego nie lubi, czasami wejdzie na gg i to wszystko. ale czy w stan obee mozna wejsc nieswiadomie i nie wiedzac tego opuscic swoje cialo?

dopiero przeczytalam wypowiedz Z kazdym dniem. a jesli stanie sie to nieswiadomie tak jak jemu to sie moglo stac to czy to jest rownie niebezpieczne jak robienie tego swiadomie?

Gość zapytaj go czy gra w zielone

Gość ja w wieku 3 lat mialam juz 2
udane próby oobe. to nic strasznego tylko trzeba uważać żeby kto cię nie wybudzał jak sobie latam tu i tam :-) pozdro oobeowcy wędrowcy i wlóczędzy sffer

a czy jesli jemu sie to nieswiadomie przytrafilo to moze sie to stac ponownie? no ja mu nie powiem ze wyszedl z ciala i zeby nastepnym razem uwazal zeby go ktos nie budzil. ja nie chce zeby jemu sie zdarzalo takie cos nawet nieswiadomie

i mozecie myslec ze jestem strachliwa, bo jestem i boje sie tego typu doswiadczen. i to chyba normalne z martwie sie o swojego brata.