Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdalenka37

Pomocy, mój syn okazał się gejem i złym człowiekiem. Jest owocem gwałtu...

Polecane posty

Całe życie uczyłam swojego syna że najważniejsze jest byc dobrym człowiekiem, kochac i staras się byc kochanym. Liczyłam na to że uda mi się go wychowac na porządnego człowieka :( do niedawna gdy wyznałam mu prawde o tym w jakich warunkach został spłodzony wpadł w agresje, jeszcze bardziej żałuje tego że podałam mu adres tego mężczyzny który mi to zrobił, kazał mi koniecznie dac adres tego człowieka, człowieka który mieszka w sąsiedniej wsi, nawet nie posłuchał mnie i poszedł do niego ten gnojek jest teraz w szpitalu a mój syn został zatrzymany przez policje jeszcze wyznał mi czy jest gejem. Czy to ja go źle wychowałam? przecież sama sobie radziłam po gwałcie? czy to że jest gejem, czy tą dewiacje ma w genach. Prosze pomóżcie mnie bo czuje się winna tragedii. Przez 20 lat myślałam że udało mi się wychowac go na porządnego,uczciwego chłopaka i zwalczyłam geny jego ojca. Za używki się nie brał, w tym roku wybierał się na swoje wymarzone studia a teraz.... prosze poradźcie mi coś.

Gość trzeba bylo mu nie mowic
ze jest dzieckiem gwałtu! moglas wymyslic ze Cie zostawil, ze go nei znasz, ze to byla jednorazowa akcja..

Gość mogl faktycznie odzedziczyc
w genach sklonnosc do agresji, ale przeciez nie to,ze jest gejem. Rozmaiwaj z nim, staraj porozumiec

masz wspaniałego syna.bądź z niego dumna. pewnie sie jakoś wywinie o ile ścierwo nie będzie za długo w szpitalu.i wszystko wróci do normy

Pierwszy raz go takiego widziałam, ma mnóstwo przyjaciół. Teraz jest mi wstyd za niego :( mimo tego co mnie spotkało to go kochałam, ale teraz mimo wszystko pobił własnego ojca a uczyłam go że rodzice to rzecz święta, teraz sama sobie pluje w twarz że podałam mu adres.

nienawidze tego człowieka bo wyrządził ma największą krzywde na świecie, ale jak moj syn niby łagodny,dobry na pozór w jednej chwili stał się taki agresywny, że byłam przestraszona wymusił na mnie adres, gdybym mu o tym nie powiedziała to teraz nie siedział by w areszcie

Gość sdgsdfaghea
ja nie widze powodu, za ktory moglabys sie o wstydzic. naprawde nie widze. agresje jego w jakis sposob jestem w stanie zaakceptowac i wytlumaczyc. dlaczego ty mowisz ze ejst zlym czlowiekiem?

Gość ....marna prowokacja....
spadaj na drzewo

dlaczego mówie że jest złym człowiekiem? zawsze zachowywał się spokojnie, był a właściwie to mam nadzieje że jest dobrym chłopakiem, ciągle mi pomaga jak może pod każdym względem, druga sprawa to jego homoseksualizm my mieszkamy na wsi gdzie przez ludzi będzie poniżany, to samo spotkało mnie gdy zostałam zgwałcona, zostałam wyśmiana. A w jego oczach jak to usłyszał to widziałam tylko nienawisc gdy mówiłam mu o ojcu, spytał się mnie kim jest ten człowiek i nie ustąpił gdy powiedział mu kim, to bez mojej zgody poszedł tam gdzie nie powinien. Żal mi go teraz że może reszte życia spędzic w więzieniu

chciałabym żeby to była prowokacja, niestety to prawda. Zależy mi na jakieś poradzie prawnej.

nadal na pewno jest dobrym cżłowiekiem.a to ze wpieprzył temu skórwielowi to dowód na to ze jest Gejem a nie pedałkiem:) myśle ze duża szansa że rozejdzie sie po kościach a na ludzi nic nie poradzisz...debile zawsze beda debilami i trzeba sie z tym pogodzić. przeczytaj "Mewe" Bacha. to ksiązka o tym czasem całe stado jest chore a nie wykluczony przez nie osobnik

Wątpie by rozeszło się po kościach, on pobił go co nid przytomności dziwne,ale nigdy nie myślałam że bede miała nadzieje że ten skurwiel będzie żył. Życzyłam mu wszystkiego najgorszego a teraz żona tego człowieka powiedziała mi że ona ani mnie, ani mojemu synowi tego nie daruje i że zrobi wszystko bym nosiła synowi pomarańcze do więzienia. Jego agresywne oczy dalej nie dają mi spokoju, wtedy kiedy je zobaczyłam.

Gość hghhggffhgyt5
"w genach sklonnosc do agresji, ale przeciez nie to,ze jest gejem." skoro mógł odziedziczyć jedno to i drugie :O

Gość
boze kobierto ORIENTACJA SEKSUALNA TO NIE CHOROBA z tym sie rodfzi i juz, tak jak z niebieskimi oczkami np. i nie zmienisz tego, mozez tylko zaakceprtowac i dac munwsparcie

wielki podziw dla cxiebie,ze dalas rade urodzic pokochac i wychowac dziecko z gwaltu.mam nadzieje,ze twoje poswiecenia nie poszly na marne jak powiedzialas to synowi.raczej moglas nie mowic a co z gwalcicielem dlaczego nie zostal skazany????

nie dałam rady usunac ciąży, byłam na to za słaba. Boli mnie jego homoseksualizm , ale bede starała sobie z tym poradzic. Jeśli chodzi o modletnie do ojca rydzyka to ja nie jestem katoliczką, jestem ateistką. dziękuje za wsparcie tym którzy starali się mnie pocieszyc.

oj jest cośtam ze jak nie lezy w szpitalu dłużej niz tydzień to afery nie będzie.to nie takie proste udupić kogoś za pobicie.hah nawet nie możliwe w tym syfiastym kraju. jeśli juz coś dostanie to w zawiasach

Gość hghhggffhgyt5
"boze kobierto ORIENTACJA SEKSUALNA TO NIE CHOROBA z tym sie rodfzi i juz, tak jak z niebieskimi oczkami np. i nie zmienisz tego, mozez tylko zaakceprtowac i dac munwsparcie" skoro nie można odziedziczyś zboczenia, to agresji też nie :classic_cool: pozdro 🖐️

nie poszłam z tym na policje, a ten łajdak rozpowiedział wszystkim że daje wszystkim dupy, zrobił ze mnie dziwke w okolicy, z resztą w domu rodzinnym też nie miałam łatwego życia. Byłam świadkiem pijaństwa swoich rodziców, mimo wszystko dałam sobie rade z tym wszystkim. W tym roku planuje ślub z najlepszym człowiekiem którego poznałam i myśle o tym by miec drugie dziecko, skoro nie bede miała wnuków a jestem jeszcze młoda to czemu nie.

mam nadzieje, dziękuje za wsparcie :) teraz zaczeło mi się wszystko dobrze układac a tu nagle takie zaskoczenie. Ja mam wielką nadzieje na to, że wszystko dobrze się skończy dziękuje :)

bede trzymać kciuki.ale jeszcze raz powtarzam- z mojego rozległego doświadczenia wiem, ze pobicie to nie aż takie przestępstwo w tym kraju. niestety:/ choć jak widac w niekórych przypadkach dobrze

Gość nbvcdfghj
nie dziwię sie że tak zareagował, nie pisz że Twój syn jest zły,to dla niego trudne,naprawdę nie chciałabym si.ę znaleźć w podobnej sytuacji,nie wiem co bym zrobiła,,,