Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darrecki

Moja dziewczyna ma objawy jak przy ciąży. Ale czy mogło do niej dojść?

Polecane posty

Gość wiem mam głupi
Wiem mam głupi problem ale naprawdę się boję 😭 Okres spóźnia mi się 5 dni a ja normalnie z nerwów chodzę po ścianach :O Nigdy jeszcze nie współżyłam z facetem, były tylko pieszczoty i to ostatnie jakieś 3 miesiące temu... W poprzednich miesiącach nie było problemu z okresem... Jakie jest prawdopodobieństwo, że mogę być w ciąży?

Gość ojojojojoj
zerowe

Gość wiem mam głupi
jesli zerowe to jaki może być powód spóźnienia sie okresu?

Gość ojojojojoj
Np. Stres:) Sama piszesz ze z nerwow po scianach chodzisz:) Poza tym moze bralas jakies leki, schudlas bardzo, bylas chora, jestes oslabiona itp. Powodow moze byc setki.

Gość wiem mam głupi
dzięki troszkę mnie to uspokoiło, ale cały czas mam w myślach, że jesli to ciąża to zmarnowałam sobie życie :O

Gość ojojojojoj
dziewczyno przestan sie stresowac i zrob test, chociaz nie masz po co, bo nie wierze, ze po samych pieszczotach zaszlas w ciaze i do tego ostatnie 3 okresy mialas normalnie:)Juz dawno mialabys jakies inne objawy:) ja od 3 tyg mialam takie mdlosci, ze myslalam, ze padne:) u ciebie bylby to ok 9 tydz,zauwazylabys inne zmiany:)

Gość wiem mam głupi
np jakie inne zmiany? wiem ze zadaję głupie pytania ale nic w tym temacie nie wiem :O

Gość jacobs
Dziewczyno-bawisz sie w sex i nic w tym temacie nie wiesz? mamy 21wiek internet,książki,lekcje w szkole ,rodzicow ,koleżanki dokształc się w temacie.jak nie chcesz zostac zaraz mamą .

Gość ojojojojoj
np: 1.bolalyby cie piersi, brodawki by pociemnialy 2.mialabys nudnosci 3.chcialoby ci sie spac i bylabys ciagle zmeczona wiesz ciezko powiedziec bo kazda kobieta inaczej przechodzi ciaze :/ poczytaj w necie, ale z doswiadczenia wiem, ze mozna sobie wmowic,ze ma sie te objawy. Jak juz mowilam, zrob test,chociaz jestem PEWNA ze nie jestes:)

Gość haniaania
Witaj Darecki i jak dziewczyna robila jeszcze jeden test?:)