Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjakkkk

Przerwanie antykoncepcji

Polecane posty

Gość alicjakkkk

Niestety ułożyło mi się tak w życiu, że muszę przestać zażywać tabletki antykoncepcyjne.. wziełam już 4 tabletki z nowego opakowania.. czy mogę już ich nie zażywać czy musze już do końca opakowania brać? pomóżcie kobiety

Gość miska mojego miska
ja wlasnie tak zrobilam. To znaczy rzucialm po 15 tabletce z opakowania, musialam bo omalo nie wyladowalam w szpitalu przez nie. Bylo to w styczniu. Do kwietnia moje okresy byly ok regularne, a od polowy kwietnia zaczely sie krotkie plamienia co dwa tygodnie :o musze sie wybrac chyba do ginekologa czy wszystko ok. Niemniej jednak sadze, ze to przez to ze rzucilam je ot tak

Ale dlaczego byś wylądowała w szpitalu jakbyś dalej je brała?

Gość miska mojego miska
mialam objawy zawalu serca. Zaczelo sie od dusznosci, silnego ucisku na klateke piersiowa, dretwienia rak i bardzo szybkiego bicia serca :o

Gość miska mojego miska
przez miesiac musialm przyjmowac leki. Teraz tez zadzaja mi sie takie objawy ale znacznie lagodniejsze...wszystko wraca do normy

Gość joojjjj
no tabsy to syf - ale jakoś nikt o tym niemówi tak naprawde - ale mimo wszystko lepiej chyba żebyś dobrała do końca to opakowanie - i normlanie odstawiła - unikniesz tej bomby zaburzeń hormonalnych i myśle że więcej szkody narobisz jak teraz odstawisz niż jak zażyjesz te 18jeszcze

Gość dwewderferf
ok i tak chyba jednak zrobie