Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podsmierdujaca

jaki dezodorant antybakteryjny wybrac

Polecane posty

Gość podsmierdujaca

POMOCY:( :( :( mam ostatnio straszny problem z poceniem sie pod pachami-po kilkunastu minutach od spocenia sie, nawet lekkiego zaczynam potwornie smierdziec-jest to ostry zwracajacy uwage zapach:( uzywam lady speadstick, potem rexone (oba w sztyfcie) i nic, dalej ten sam problem staram sie chodzic wylacznie w bawelnianych lub jedwabnych bluzkach ale nie pomaga nawet zaraz po umyciu sie czuje lekki zapach:/ i tak od pol roku:O kiedys w ogole nie mialam problemu z zapachem potu nie wiem co robic-doradzcie mi jakis antybakteryjny dezodorant w sztyfcie lub kulce (zakladam ze to zapewne jakies okreslone bakterie powoduja ten zapach) aha i nie moze on odbarwiac lub plamic na bialo odziezy bo nosze zazwyczaj ciemne kolory, glownie czern

Gość podsmierdujaca
pomozcie:(

Gość nie kupuj
nie kupuj iwostinu o przedłużonym działaniu, bo nadal się po nim pocę, a poza tym jest strasznie lepiący fuuuj

Gość podsmierdujaca
up jeszcze jakies sugestie? ja nawet nie poce sie bardzo, tylko ten pot ma bardzo nieprzyjemny zapach

Gość tojestto
Ja mam Adidas w kulce, jak narazie najlepszy z tych, które do tej pory używałam

Gość podsmierdujaca
i jeszcze raz up na prawde nie uzywacie dezodorantow?

Gość pseudomnin
takie mal spostrzezenie moje- jesli uzywalas antyperspirantu w sztyfcie to zmien go- na kulke, bo prblem moze tkwic nie w tym ze sie spocic tylko ze ciuch trzymaja zapach potu( po upraniu go nie czuc, dopiero na iele sie uaktywnia). Ciezko go wybawic, jesli uzyje sztyftu to mimo ze sie umyje to po pol godziny od wyjsci a czuje smrod, z kulka tego nie ma, tylko ze sztyfty bardziej na mnie dzialaly, kulki niestety na krotko, ale sproboj. takie moje spostrzezenie///