Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tylko przechodze

czy dziewica z dlugim stazem po rozdziewiczeniu moze byc demonem seksu?

Polecane posty

Gość ja tylko przechodze

witam poznalem niedawno Kogos.okazalo ze jest dziewica powoli rozbudzam Jej zmysly ale zauwazylem jedno - im wiecej rozbdzam tym bardziej chce i czuje ze kwestia prawdziwego seksu to co najwyzej tygodnie.czy taka kobieta po takim wyposzczeniu bedzie demonem seksu?

"im wiecej rozbdzam tym bardziej chce" no to chyba o to chodzi, nie? pewnie ze może, kwestia odpowiedniego "zagrania na instrumencie"..

Gość z kobiety taki demon
jak z mezczyzny ogier

Gość ja tylko przechodze
no to mnie zmartwiliscie szczerze mowiac bo nie wiem czy podolam takiemu zadaniu....no ale coz.raz kozie smierc.

Gość a taka jedna idz
juz spac bo dopracy rano trzeba wstac

Gość obys jej nie zniechecił
..jak sie nie postarasz,to demonem nie zostanie. ile to jest długi staz dziwictwa? i skad wyposzczenie,przeciez jest dziwica.Jak sie czegos nie probowalo to niewie sie jak smakuje-czyli zaden post. Ja stracilam dziewictwo w wieku 19 lat...a sex spodobal mi sie dopiero po 25 roku zycia,gdy bylam juz w pelni swiadoma czego chce...

Gość ja tylko przechodze
tak sie tylko pytam, bo to jednak dziwne byc dziewica w wieku 34 lat. :(

Gość obys jej nie zniechecił
..ymm...faktycznie staz bardzooo długi.Mysle ze jednak jakies doswiadczenie ma,nie mowie o wspolzyciu,nie wierze zeby sie nie masturbowala... Bedziesz cierpliwy oraz czujny-zwracal uwage co jej daje statysfakcje-to napewno Ci sie uda.Trzymam kciuki:)

Gość ja tylko przechodze
tez wyzej sie podpial.a to nieprawda kobieta ma lat 27.i rzeczywiscie jak ktos napisal niewiele wie.to widac po Niej...ale nie pije do tego zeby Ona zostala tym demonem.ja wcale tak nie chce.mnie ciekawilo czy to jest mozliwe i czy mieliscie takie doswiadczenie

Gość jako że przyroda nie znosi
pustki, nie było w jej życiu seksu, więc było zapełnione czymś innym, może namiętnym plotkowaniem i obrabianiem dupska innym, może klepaniem zdrowasiek i tarkiem udami na widok przystojnego księdza, tak że w sumie masz przeyebany żywot i pecha trafiając na takiego nieruchanego dynozaura. Teraz wszystko zależy od ciebie, jak użyjesz tego yebliwego guzika co uruchamia kobietę, albo będziesz w niebie, albo w piekle. Amen, kirie elejson

Gość Ja stracilam w wieku 26 i podo
bno jestem demonem sexu :P

Gość możliwe ja zacząłem w wieku
19 lat, czyli 7 lat masz do tyłu, a więc w miesiącu 25 stosunków w roku okło 300, przez 7 lat straciłaś 2100 stosunków, więc musisz solidnie ćwiczyć by dorównać ogółowi

Gość hjbjhb
Doswiadczenie nie jest takie wazne wazniejsze jest nastawnienie , kobieta zle nastawiona i do tego posiadajaca przedtem beznadziejnych partnerow to ciezki orzech do zgryzienia w lozku .

Gość hjbjhb
Czesto takie ciche sniesmiale kobietki to w rzeczywistosci ....... demony seksu ;) a te ktore tak sie zachowuja na codzien w lozku sa .... wiec masz szanse tylko musisz sie dobrze postarac . Powodzenia ;)