Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oczar

bardzo swieci mi sie skora

Polecane posty

od zawsze mialam problemy ze swiecaca sie skora :( od czasu do czasu pojawiaja sie wypryski, ale na to znalazlam juz sposob :) pryszcze zniknely :) ale nadal nie moge poradzic sobie z moja swiecaca skora. Uzywam matujacych podkladow, kremow ale i tak po godzinie od nalozenia fluidu skora sie niemilosiernie swieci. Macie jakies sprawdzone preparaty na ta dolegliwosc??

Gość mi też się świeci
:(

no wiec jestesmy dwie :) moze ktos zna jakies naprawde dobre kosmetyki, masci kremy itp??

Gość bogini seksu....
to niestety wszystko zależy od odżywiania :-0 każda z nas powinna badać kupe poranną :-0 wiem że to brzmi głupio, ale w kupie znajdziemy odpowiedź na wszystko :-0 jeśli masz zmarszczki to kupa będzie rzadka, jeśli masz nadwage to będzie twarda i ciężka :-0 ja mam miękką i szybką, a zatem według naukowców mam szanse dożyć 75-80 lat :-0

Gość maria11
zawsze świeciło mi się czoło i to mój kompleks! czego nie stosowałam! nic nie pomogło skutecznie na 2 godz dziaał krem matujący z Yves Rocher teraz noszę husteczki lub tonik i co godz, 2 przecieram czoło inne partie skóry mam suche...a nie uzywam podkładów, bo mam cere w porzadku

Gość zosia małgosia
A ja polecam Wam krem matujący z serii Siarkowa Moc firmy Barwa ... świetnie matuje :)

Gość maria11
to sprawa hormonów zdrowo sie odzywiam i co? problem nadal jest

Gość samba brazilia
kup krem dermiki MATB nawilżająco matujący, zerknij na allegro nawet. gwarantuje ze sie nie bedziesz blyszczala, ja strasznie polecam, nie dosc ze zniknely syfki to skor a jest matowa i gladka, kazdy pyta jak ty to zrobilas, polecilam juz kilku osobaom i m tez pomogl PS wlasnie zamowilam 3 sztuki na allegro, bo nawet moj maz sie przekonal i podkrada mi moj krem

powaznie ten z barwy jest dobry???? ja wlasnie uzywam mydla siarkowego Barwy, no i chwale sobie bo mam czysciutka cere teraz :) wada jest to, ze dosyc wysusza skore, dlatego teraz przestawie sie na mydlo protex fresh :) moze bedzie lepiej :) a chusteczki matyjace clean and clear tez uzywam ale taki jak mowisz co jakis czas trzeba je przystawiac do twarzy, bo efekt jest krotkotrwaly

Gość zosia małgosia
oczar ... ja używam tego kremu od tygodnia i jestem bardzo zadowolona :) Świetnie matuje i pryszcze jakby szybciej znikają :) Teraz właśnie poluję na mydło, tonik i maseczkę z tej serii :)

noo ja sie juz troche przekonalam, ze tansze kosmetyki nie znaczy gorsze :) kiedys uzywalam drogich i efektu zadnego :P teraz wlasnie mydlo siarkowe plyn afronis, a wiec nie cale 10 zl :)

Gość ippppaad
.....

Gość wilgaaa
a moze zna ktos jakies typowo apteczne leki na swiecaca skore?? toniki, masci kremy???