Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie wiemmm

wpadka przy braniu tabletek

Polecane posty

Gość no nie wiemmm

Proszę o wypowiedzi kobiet, które wpadły przy braniu tabletek, a nie wypowiedzi typu "moja koleżanka....". Niech piszą kobiety, które brały regularnie, nie brały przy tym żadnych antybiotyków czy coś, nie miały biegunki.

Gość no nie wiemmm
Nie ma tu takich kobiet?

a ja ci napiszę własnie,że moja przyjaciólka rozważna dziewczyna,mama jednego dziecka brała tabletki z wielka precyzją bez zadnych przerw,biegunek itp no i znalazła sie w tym małym odsetku kobiet co zachodza w ciążę i urodziła zdrowe bliźniaki

Gość no nie wiemmm
Kurczę... Czyli tabletki nie wywołały u niej braku owulacji? Ale z drugiej strony to są hormony i u każdej kobiety powinny zablokował owulację. Jak długo je brała zanim wpadła?

brała je ok 3 lat i nie dość,że owulacja wystąpiła to jeszcze X 2 bo bliźniaki sa dwujajowe,lekarz powiedział,że to sie zdarza, rzadko bo rzadko ale jednak...

Gość alik123123
ale jak to jest ma sie wtedy okres z odstawienia? po czym to poznac ze jednak moze byc ciąża?

Gość joojjjjjjjj
schizujecie

moja kolezanka 3 razy wpadla przy braniu tabletek. 2 razy dowiedziala sie przy rutynowym badaniu u gina, ze poronila, a za 3 razem przypadkiem (tez przy rutynowym badaniu) okazalo sie ze jest w ciazy i urodzila sliczne dziecko