Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwonkaki71

Jestem gruba i czas to zmienic !

Polecane posty

Jestem gruba. Zapuscilam sie bardzo. Czas cos zmienic... Rozejrze sia za sportowymi butami.. Zaczynam od 77kg. kto chce, zapraszam, niech sie przylaczy. Razem zawsze razniej !!!

Gość renisłw
A ile masz wzrostu?

Gość bylam sexi bede sexi
chce sie do Ciebie przylaczyc. bardzo chetnie. zaczynamy od jutra?

Hej, ja zaczynałam od 72kg od zeszłego poniedziałku (11.05) jestem na diecie i ruszam się, pije conajmniej 2 l wody niegazowanej W sb wazyłam 69,6 kg:) Mam 170 cm wzrostu, chciałabym schudnąć do 59-60 kg:) A ty ile masz wzrostu i ile chcesz zrzucić?:)

moze byc i od dzis, jeszcze nic nie jadlam - takze od dzis jestem na diecie. stosujemy jakas konkretna diete czy poprostu mniej jemy? (oczywiscie zero slodyczy)

Zaczynam od kopenhaskiej , skoncze w przyszla niedziele. Potem pomysle ! Duzo tych kilogramow i trzeba sie pospieszyc, bo w nic nie wchodze, a lato tuz, tuz....

ja też się przyłączę:) jestem anka 167cm wzrostu 76kg 16kg mniej to mój cel. narazie do końca maja mam nadzieję 3 kg mniej:) dzisiaj pije tylko wodę:) nic nie jem. wieczorem pobiegam lub rower zwykły lub stacjonarny:) muszę sobei narzucić pewien rygor:) gdybym się tu długo nie pojawiała to znaczy ze rezygnuję, więc proszę wtedy o interwencję na gg 5388971. prosze mnie zjechać i nakazać wrócić na topik:)

Hehehe Ja nie zawsze mam ochote na jakis wiekszy ruch aerobik czy coś, to wtedy chodze z psem na spacerki:) albo jeżdże na basen:) czasmai tez skacze na skakance i robie brzuchy, jeżdze na rolkach:) Dzisiaj może odpale popołudniu płytke z aerobkiem:) Zauważyłam, że jak dietuje czuje sie lekka, wiele rzeczy mi sie chce:) i jestem częsciej usmiechnięta:) Ja jem tylko obiad, rano pije kawe bez cukru i cały dzien popijam herbate bez cukru, wode niegazowana. Nie jem słodyczy, fastfoodów, nie pije alkoholu. Do końca maja mam nadzieje na choć 3 kg:) W sb ważenie:)

ja mam plan schudnac 20 kg nie jedzac: - slodyczy - owocow - pieczywa - nic mącznego - ryzu, kasz nie bede pila alkoholu, zero slodkich napoi i sokow owocowych. nie wiem czy dam rade cwiczyc codziennie ale jakies 3 razy tygodniowo po godzinie musze dac rade.

Sarenko ! Jestesmy takie same- grube ! Nie moge glodowac !Nie potrafie.. Dziewczyny witam witam, witam..... i ciesze sie ogromnie , ze tutaj zajzalyscie!

dzisiaj już miałam pierwsze kuszenie na słodycze, bo mamy malą imprezkę w pracy, i musiałam podać ciacha. ale wytrzymałam, chociaz słodycze to mój nałóg. w piątek będzie kolejna próba bo organizuję grila dla pracowników mojej firmy. będe musiała być grzeczna:)

Gość maryjana
cześć 165 cm 70 kg :-( dzisiaj zjadłam filiżankę jogurtu naturalnego z płatkami owsianymi i kawa wieczorem wyjdę na spacer

mam 176 cm i nie wiem ile waze. mysle, ze sporo... :(

Gość maryjana
byłam sexi ---- na pewno schudniemy, zobaczysz tylko nie możemy jeść tego co wymieniłaś --absolutnie pieczywa białego, ziemniaków, owoców, a słodycze wykluczone -- woda mineralna i jogurt naturalny a w sierpniu każdy będzie mówił---------o matko, jak ty schudłaś !!!!!-----ale trzeba poczekać te minimum 2 miesiące żeby wyniki były widoczne dla ogółu

wierze, ze sie uda. zreszta innaczej byc nie moze. zapomnialam - trzeba pic przed jedzeniem jakis czas, nigdy po jedzeniu.

Gość maryjana
czyli pijemy wodę mineralną, soki z kartonu nie dlaczego nie pijemy po jedzeniu ?

Gość vyhvscalhgsvcs
Ja rozumie,ze owoce mają węglowodany, ale powinno się zjadać 5 porcji owoców/warzyw dziennie:( więc nie mówimy chyba o ilościach na kg. ale wydaje mi się, że te lżejsze owoce w formie dodatku mogłyby być:* a już napewno grejfrut;P

ja nie bede jadla owocow, jest w nich duzo cukru. czemu pijemy przed jedzeniem? poniewaz wypelniasz zoladek, a po jedzeniu pijac "przepychasz" to co zjadlas i wczesniej poczujesz glod. naprawde warto o tym pamietac, aby pic przed jedzeniem.

soki w kartonach sa mocno dosladzane. niby wypilas tylko szklanke a kalorii sporo do spalenia.

Gość maryjana
ok grejfrut mogę zjeść ale jabłek, kiwi nie pozatym co jeść ? Ja obecnie mam taką wersję---tylko płatki owsiane, jogurt naturalny i woda mineralna

matyjana - jesli chcesz podaj mi nr gg, latwiej bedzie nam rozmawiac.

Gość maryjana
moje gg 2272950 napisane jest Michał ale to ja kobieta

jabłka sa najlepsze w odchudzaniu! grejpfrutyi ananasy pomagaja schudnąć z owoców jedynie: banany, winogrona- bym odstawiła. Reszta to same witaminy

sluchaj nie mozna cie znalezc na gg, chyba podalas zly nr gg?

Gość maryjana
ja jestem, coś ci sie pomyliło, sama siebie znalazłam w wyszukiwarce