Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkskssldkld

CO JA MAM ZROBIC PROSZE WAS DORADZCIE MI COS BLAGAM

Polecane posty

Gość lkskssldkld

mam 22 lat jestem w anglii od pol roku..mam depresje w polsce leczylam sie chodzilam na terapie niestety musialam wyjechac do anglii bo nie moglam znalezc pracy i moja deprsja przez siedzenie w domu sie nasilala..mialam rok temu probe samobojcza... czasem przez 2-3tyg nie wychodze z domu boje sie ludzi,caly czas spie nic mnie nie cieszy ,inni uwazaja mnie za dziwna bo sie nie usmiecham.. czasem mam takie chwile ,ze mam radosc ze sie smieje z niczego ale to rzadko:( tutaj w anglii mam prace ale nie mam mozliwosci isc do psychologa:(jest mi ciezko tydzien nie bylam juz w pracy bo nie bylam w stanie mimo,ze ja bardzo lubie:(ten kto ma lub mial depresje to rozumie:(co byscie zrobili na moim miejscu wrocic do polski zeby podjac leczenie tylko boje sie,ze nie znajde pracy znowu:(czy zostac tu ale nie wiem jak sie to skonczy:( prosze pomozcie

Gość inna000
wroc do polski i podejmij sie leczenia ,chyba lepiej by ci było w kraju niz za granica a w tym czasie poszukasz sobie pracy napewno cos znajdziesz

Gość lkskssldkld
nie dadza mi urlopu:(niedawno bralam tydzien ,nie ma szans na moje miesjce jest duzo ludzi:( 3dni temu wpadlam w cos takiego,ze szlam chodnikiem i chcialam sie rzucic pod auto:( ja sie nie boje smierci ale chce jeszcze moimi ostatnimi resztkami sil powalczyc