Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukierek w zlotku

dlaczego wysocy faceci maja bardzo niskie dziewczyny?

Polecane posty

Gość fankaanka
nawet szczupla na obcasie upodabnia sie do wieży hmmm jakies kompleksy?

Gość niekoniecznie niskie
maja niskie dziewczyny ...maja i niskie i wysokie. Ja z moimi 179 cm...mialoam zawsze wyzszego od siebie faceta , teraz meza tez wyzszego..wiec ...Moral z tego ze niekoniecznie niskie.

Gość awil
mam niską siostre my tutaj mowimy o bardzo niskich kobietach i stosunkowo bardzo wysokich facetach. Wg mnie czesto sie zdarza ze takie osoby maja kompleksy.

Gość niekoniecznie niskie
no bo kazdy znajdzie w koncu swoja plowke..wysoki czy niski gruby czy chudy..czy to wazny wyglad.

Gość mam niską siostre
do faanka To nie kompleksy tylko raczej wrażenia estetyczne;),podobają mi sie niewysokie kobiety i tyle.Wcale nie uwazam,ze mam idealny wzrost,wolałabym miec pare cm mniej:P A co do tematu Mysle,ze niewysokie kobiety wyzwalają w facetach instynkty opiekuncze,pokornieją przy nich:P

Gość awil
Wiekszosc facetow gdyby miala do wyboru wysoka o dziewczyneo kobiecych ksztaltach a niska i ladna wybralaby te pierwsza. Problem w tym ze te 1 sa czesto bardziej wymagajace.

Gość wrednaaaaaaaaaaa
pokornieją przy nich :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D instynkty? i to zalezy od cm? nawet jak kobieta mala i ma swinski ryj tez? cos twoja teoria wyssana z palca

Gość awil
niekoniecznie niskie... i tego wszystkim zyczymy, ale to nie przeszkadza porozmawiac sobie troche o tym.

Gość wysoka babka
awil \"Wiekszosc facetow gdyby miala do wyboru wysoka o dziewczyneo kobiecych ksztaltach a niska i ladna wybralaby te pierwsza. Problem w tym ze te 1 sa czesto bardziej wymagajace\" Ale dałas po bandzie,czyżby kompleksy jakieś?Większego kretyństwa dawno nie słyszałam:D

Gość awil
Nie mow do mnei "dalas" jestem facetem :D

Gość wysoka babka
awil mogę wiedziec czy jestes wysoki??? Tobie moze podobaja sie wyzsze,ale wierz mi ,ze są mężczyzni lubiacy drobne i niewysokie kobietki:D

Gość awil
Jestem dosyc wysoki 184. Podobaja mi sie nizsze ode mnie nie koniecznie niskie.

Gość seksiara 29
jestem wysoka (1,76 cm) chodze w butach na wysokim obcasie i nie zamienialbym sie z nikim na wzrost. Pociagaja mnie tylko mezczyzni wyzsi ode mnie. a niskie laski zazdroszcza.... mnie zawsze widac w tlumie, one gina :) :)

Gość awil
Takze dla mnie wytluaczeniem sa kompleksy jednych i drugich w takich przypadkach.

Gość wysoka babka
awil masz chyba troche racji :D.Mam 178 cm i jednak kompleksy,bo obcas 10 cm i facet musialby miec ze 2 metry,źle czulabym sie z niższym,dlatego chodze tylko w balerinach:P do seksiara moze ci sie wydaje ,ze wygladasz swietnie,mnie wystawanie z tłumu nie przekonuje:P

Gość 170 cm dla kobiety
to idealny wzrost,nie za duża, nie za mała :classic_cool:

Gość awil
wysoka babka przeciez tylu jest wyzszych od Ciebie facetow.

awil Faceci nigdy nie mają kompleksu zbyt wysokiego wzrostu :D:D:D Dla większości im wyższy tym lepiej :P I szczerze ja nie zauważyłam takiej zależności. Wszystko jest wymieszane. Tyle tylko że takie pary bardziej zwracają na siebie uwagę :P Miedzy mną a moim chłopakiem tez jest dość duża różnica wzrostu - 25 cm

Gość awil
Lily* no ale gdybys miala do wyboru takiego faceta powiedzmy pow. 190 ale srednio atrakcyjnego jesli chodzi o wyglad poza wzrostem. A faceta dobrze zbudowanego atrakcyjnego fizycznie wyzszego od ciebie ale nie o 25 cm? Kogo bys wybrala ?

Gość seksiara 29
"wystawanie z tłumu" - to w przenośni było.... nie mam kompleksów z powodu wzrostu i nigdy ich nie miałam. to ja w szkole podstawowej, średniej bez trudu dostałam się np. do druzyny siatkarek, niskie koleżanki niestety nie..... jesli komuś przeszkadza mój wzrost - poprostu niech nie patrzy na mnie :) :) zdania nie zmienie, wole byc wysoka!!

Gość razdwatrzycztery
ja mam 173 cm wzrostu,mój najniższy facet miał 188,a najwyższy 194 ale na kafe jak zwykle jest \"inna rzeczywistość\" i wszyscy znają pary wysoki facet i babka 150:D nie wiem czemu ale to co piszą na kafe zazwyczaj ma się nijak do życia realnego:)

A pewnie, że tego przystojniejszego :) Wzrost dodaje facetowi bardzo dużo.. ale to nie wszystko przecież :) Hehe i chcialabym byc taka wysoka jak dziewczyny powyżej :P No ale zawsze mogę sie pocieszyć i nałożyć szpilki i będę mieć 180 cm :D:D

Gość gargamella
jak widze same giganty, moj ma 209 wiec to jest wysokie facet a nie wy malizny ;-)

Gość 198cm
Z małą filigranową partnerką teoretycznie możliwe jest wiecej sex pozycji niż z wielką kobyłą... ale wzrost nie jest najważniejszy ...

Gość ewelina123445
gdzies tu o tym bylo uz, wysocy faceci maja krotkie pindolki, a male laski maja plytkie ciapaski