Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

queen of nowhereland

drugi kierunek studiów

Polecane posty

hej ludziska, mam pytanko, moze ktos sie orientuje w tych tematach i bedzie w stanie mi pomóc. obecnie koncze pierwszy rok filozofii na uniwerku w szczecinie i chcialabym wziac drugi kierunek od przyszlego semestru [pedagogika] na ktory z normalnej rekrutacji w zeszlym roku sie nie dostalam i zastanawiam sie czy to, ze bede miala skonczony jeden rok na tym samym wydziale [ktory mam zamiar kontynuowac rownolegle] tyle ze na innym kierunku wplynie jakos na punktacje? tzn czy bede miala wieksze szanse na dostanie sie tam? jesli ktos byl w podobnej sytuacji prosze o pomoc;)

Gość moim zdaniem.....
Drugi kierunek powinien byc bardziej przyziemny, po ktorym dostaniesz jakas lepsza prace. A po pedagogice co?? Szkoda czasu na takie studia. To, ze jestes juz na studiach na tym wydziale nie znaczy ze Cie przyjma...

Gość 53035
Filozofia to kierunek, po którym na 100 % nie bedziesz pracować w zawodzie. Szkoda na takie studia czasu. Ja na twoim miejscu składałabym na kierunek techniczny lub ekonomiczne. I nie wierze w takie gadanie, ze sobie nie poradzisz. Sama studiuje dwa kierunki i jakoś daje rade:)

no dzieki za dobre rady, ale to juz postanowione, chcialabym sie w przyszlosci zajac integracja sensoryczna a do tego musze ukonczyc pedagogike i stad moje pytanie.

może przypomne pytanie, nie chodziło mi o to czy warto isc na ten kierunek, pytalam jedynie czy przy wybieraniu drugiego kierunku na punktacje ma wplyw to, ze juz sie studiuje?

Gość 53035
Nie wiem jak jest u Cibie na uczelni. Ja studiuje kierunki w których częśc się powtarza więc nie muszę na nie chodzić. Wydaje mi się, ze to tylko kwestia dogadania się z dziekanem.

Gość jkuk
jesli chodzi o przyjecie to zadnych profitoq z tego n pewno miec nie ebdziesz. jedyne co to moze przepisza ci przedmioty ktore sie powarzaja i ktore masz zaliczone