Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy brak drukarki

jak zrzucić zapisać coś ze strony

Polecane posty

Gość kiedy brak drukarki

Witam, może znajdzie się tu ktoś posiadający zdolności hakerskie ;) żartuję sobie, ale chcę z jednej strony coś mieć wydrukowane i nie mogę sobie poradzić. Nie mam drukarki, bo tak bez problemu bym wydrukowała i kombinuję. Zrzut robi się, owszem, ale jest to tylko kawałek, a ja potrzebuję mieć wydrukowane wszystko to co tam jest. Jak to zrobić, żeby można było wrzucić tą stronę na pendriva? Jak zapisuję stronę, to nie chce się potem otworzyć, to znaczy, otwiera się, ale pisze, że jest błąd i nie ma tego co potrzebuję. Zaszyfrowana jest chyba, albo ja coś źle robię. Ale co, naciskam tylko klawisz Prt.Sc. Ma ktoś jakieś pomysły w tym kierunku? Bardzo bym prosiła jak ktoś wie.

Gość zasadniczo to 3 słowa
zainstaluj se kobieto drukarkę PS w windowsie i wydrukuj do pliku .

Gość nela_21
poprostu skopiuj wszystko co chcesz do worda i przenieś na usb

można i tak jak pisze pani powyżej tj CTRL+A i CTRL+C i w notatniku lub WORD ctrl + V bądź zapisać stronę jako plik HTML w przeglądarce opcja plik zapisz jako .

Gość nela_21
"zasadniczo to 3 słowa"..jak ty wszystko ładnie wytłumaczyłeś...teraz już sobie chyba poradzi "kiedy brak drukarki"

a bo ja taki ładny jestem liryczny i apetyczny :P Może sposób Wielbiciela też dobry . Zależy co się chce uzyskać :).

Gość kiedy brak drukarki
dziękuję, ale nie bardzo wiem jak, mozesz coś więcej powiedzieć? Mam Wistę na swoim laptopie, a ten link dotyczy XP. Jak daję zapisz do pliku, to na pulpicie pojawia mi się niby zapisany plik, ale jest czysty, ma 0 bajtów.

Gość kiedy brak drukarki
nela_21--> nie wiem, czy mogę to skopiować i wrzucić do Worda, to znaczy fizycznie się daje to zrobić, ale tylko tekst się daje skopiować, a nie wiem, czy to nie musi być takie jak tam jest na stronie. To jest karta pokładowa, to nie wiem, czy mogę tak zrobić. Na stronie jest opcja drukuj i nie byłoby problemu, tylko drukarki nie mam :O

Gość nela_21
zasadniczzzo to 3 słowa...ale sobie teraz wlewasz :P a spróbuj "zapisz jako"

Gość kiedy brak drukarki
wielbiciel 70B--> już szukam i próbuję Twoich rad, dziękuję :) I wszystkim również dziękuję za odpowiedzi:)

Gość kiedy brak drukarki
nela_21 a spróbuj "zapisz jako" - już pisałam, zapisuje stronę, ale otwiera się z błędem, nie ma tam tego co potrzebuję. Dzięki :)

Gość kiedy brak drukarki
mam Operę

a w operze to tak jest :O w PDF czy post script można obejrzeć jak to wygląda a na pendrive / CD można umieścić sam dokument i program adobe reader. Tu mogę sobie słodzić do woli za 5 firewallami za 20 routerami jestem bezpieczny :D

Gość nela_21
to ja na Operze się za bardzo nie znam działam na Mozili..

Gość nela_21
zasadniczo to 3 słowa..niczym sie nie przejmuj tam jestes naprawde bezpieczny :P

jak się zainstaluje PDF creatora to można z opcji plik drukuj wydrukować to do pliku PDF taka drukarka się pojawi a dalej to nam tylko ACROBATREADER potrzebny i możemy sobie drukować dowolnie .

Gość nela_21
ale ona nie ma drukarki

Gość kiedy brak drukarki
narazie ściągnęłam Web Shota, zainstalowałam i nie wiem, czy go trzeba ustawić, czy on domyślnie jest już gotowy do działania. Próbuję coś zdziałać :) A jak się nie da, to będę PDF Creatora ściągać, do jutra dam radę heh, na jutro mieć muszę żeby nie wiem co. Dzięki Wam narazie za mądre rady, jak coś, będę wołac o pomoc :O

Nic nie trzeba ustawiać, wklejasz tylko link do stronki (URL), podajesz ścieżkę gdzie ma na dysku zapisać plik (OUTPUT) i klikasz START 🖐️

no właśnie wtedy pojawia się drukarka PDF drukujemy jak leci do pliku i możemy to wydrukować na innym komputerze z PDF'a aby tylko miał Acrobat Reader który to możemy zapobiegawczo nagrać na płytę CD/DVD bądź na pendrive usb.