Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhfhf

przed chwilą dalam malej sloiczeragout z indykiem

Polecane posty

Gość gfhfhf

po 6 msc moja ma 6 i 2 tyg i miało to byc jej pierwsze danie z grudkami ale ząbków jeszcze niema do tej pory same papki dałam jej pare łyzek i ona mi to zwrociła jak myslicie czy to dlateg ze nie ma zebow?

Gość o kurka wodna
to normalne , niektóre dzieci tak reagują na grudki , stopniowo musisz przyzwyczaic małą do takiego jedzenia . aaa zwróciła w czasie jedzenia czy po ?

Gość gfhfhf
w czasie w sumie to chyba nawet 2 łyz nie zjadła

Gość o kurka wodna
to normalne , rozmiksuj jej troche wtedy powinna zjeść bez problemów , powoli powoli i się nauczy . Na razie ma odruch wymiotny bo to coś nowego

Gość o kurka wodna
a jakiej firmy ten słoik ? Z doświadczenia wiem ze bobo vita ma okropne grudy i musiałam miksować mojemu smykowi a za to z gerbera świetnie wcinał .

Gość gfhfhf
z bobo wity

Gość dsdws

Gość a caly czas mojej
corci miksowalam , a wczroaj ugotowalam jej zmieniaczki , marchewke i rybke na parze . rybke zjadla a zmieniaczki i marchewke ( ktora ugniotlam widelcem) - wypluwala i mial odruch wymiotny - myslalam ze zwymiotuje . dodam ze corcia za pare dni skonczy 11 mc i dziwie sie ze tak zareagowala ( ma juz 6 zebow ) no i znow musialam wrocic do miksowania czyli do papek. ciekawe jak dlugo bede musiala jej miskowac ?

BoboVita po 6m-cu ma troszkę duże te grudki - fakt. Od 4-go miesąca dawałam tylko Gerbera i nagle po 6-tym dałam BoboVite - byłam w szoku, bo różnica w konsystencji ogromna. Gerber po 6-tym jest dużooo bardziej papkowaty więc polecam Gerbera :)

Gość moja miała 7 m i jadła
już małe kawałeczki, nie rozdrapniałam ani nie papkowałam tylko urywałam jej, też miała odruchy wymiotne ale tak to się nigdy nie nauczy dziecko, 11 m i papki? moja 4 zębami je kanapeczki! ma teraz 10m