Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dość28

jak emerytka

Polecane posty

Gość mam dość28

mam dość!!!!!!! mam 28 lat a już tyle dolegliwości naraz,rzygać mi się chce od łażenia po lekarzach, którzy i tak leczą pobieżnie, najchętniej nie robiliby żadnych badań tylko przepisywali cudowne tabletki na wszystko!!!!!!!!!! 1.nerwica depresyjno-lękowa 2.chroniczne problemy z kręgosłupem szyjnym, naokrągło ból, przeczulice, nerwobóle, bóle oczu 3.przewlekłe zapalenia pochwy,cewki i pęcherza moczowego 4.kamień w nerce(już usunięty) 5.bóle stawów i mięśni, ból w nadgarstku trwający od ok.grudnia(przy podpieraniu się) 6.teraz parę dni temu doszła krew przy podcieraniu się po wypróżnieniu i dziwny dyskomfort,lekki ból 7.bóle żołądka, nudności pobije mnie ktoś????:O jestem załamana, musiałam to wyrzucić!!!!!!

Gość młoda lekarka*
pkt. 6 to hemoroidy

Gość młoda lekarka*
a może miałaś kiedyś kleszcza? przy boreliozie tak wszystko napierdziela bez względu na wiek

Gość masz receptę
i pozbędziesz się dolegliwości, jak w filmie facet raka. naturalne_leczenie_nowotworów I nie tylko Cud terapii Maxa Gersona - film polskie napisy http://video.google.com/videoplay?docid=6169 050139483021263 Jak się wyleczysz podziękuj.{usta]🌼🖐️

Gość fggjfgj
ja mam lat 20 i : cukrzyce niedoczynność tarczycy PCO hemorodiy zapalenie pochwy i kto wie co jeszcze we mnie siedzi, dopiero wybieram się na podstawowe badania, bo z nerkami chyba też nie najlepiej i co ? pobiłam?

Gość fggjfgj
aaa i jeszcze hirsutyzm

Gość masz receptę
oprócz terapii Gersona przyspiesz regenerację, przestrzegając 4 warunków: 1.prawidłowe odżywianie 2.wysiłek fizyczny rekreacyjny na poziomie potu3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne. 5. zrób se dzidziusia wpisz w google "fizjologia seksu" a znajdziesz resztę tematów.

Gość fggjfgj
aaa i jeszcze hirsutyzm

Gość fggjfgj
aaa i jeszcze hirsutyzm

Gość fggjfgj
aha, znam parę osób które 'męczą' się w życiu o wiele bardziej od Ciebie i nie użalają się nad sobą tak jak Ty więc bierz się w garść :) mnie też jest przykro (jakieś pół roku temu to wszystko na mnie spadło..) i uwierz mi znałabym 1000 celów na które wydać te pieniądze zamiast na leki i lekarzy :classic_cool:

Gość ale dziecinada
żeby chwalić się swoimi chorobami.Żaden chlop z Wami do łóżka nie pójdzie, ha, ha, ha, czeka Was tylko klasztor i gromnica, jak się nie weźmiecie za siebie, zwłaszcza za zdrowie fizyczne.

Gość fggjfgj
skarbie, akurat o moich chorobach wiedzą w moim życiu może ze 3 czy 4 osoby, w tym tylko lekarz o każdej więc z chwaleniem nie trafiłaś ;) aha, i moje choroby nie mają nic wspólnego z brakiem ruchu czy otyłością... p.s. chciałam tylko uzmysłowić autorce że wcale nie ma najgorzej :classic_cool:

Gość fggjfgj
p.s. na powodzenie nie narzekam :D

Gość film dot terapii Gersona
z linka nie otwiera się, więc proponuję skopiować link i wkleić do googli lub na górny pasek.

Gość młoda lekarka*
do klasztoru nie przyjmą cherlaków

Gość fggjfgj
jak widać, podszyw ;) pozdrawiam marnego podszywacza 🖐️

Gość fggjfgj
i zaznaczam, że znikam stąd skoro zlatuje się ta 'szarańcza' :P (to tak na wypadek kolejnych postów na poziomie;) ) 🖐️

Gość fggjfgj
http://img48.imageshack.us/img48/5537/twojachmurkajpg.jpg jeśli ten link nie otworzy się, to go skopiować i wkleić go googli. Jakiś szpieg robi celowo spację między "c" a "h" i to zakłóca otwieranie!!!! Po skopiowaniu linka i wklejeniu usunąć tę spację. Miłej zabawy...👄🌼🖐️

Gość fggjfgj
chcę się umówić z podszywaczem, ślę tysiąc buziaków: 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄🖐️

Gość mam dość28
>>>do mlodej lekarki>>> mialam kleszcza raz w zyciu jakies 11 lat temu, zostal wyciagniety,ale nigdy nie mialam tzw.rumienia,ktory swiadczy o boleriozie

Gość młoda lekarka*
poczytaj o boreliozie, może dokuczać po latach masz dużo objawów może zrób testy PCR

Gość mam dość28
aha,zapomnialam dodac ze kiedys mialam lamblie, niby bralam leki,ale nie sprawdzilam tego czy do konca jestem wyleczona zrobie ten test na bolerioze, chociaz mam nadzieje ze to nie to (dlugotrwala terapia antybiotykami mnie przeraza plus mala wiedza lekarzy na temat skutecznego leczenia) co do diety Maxa Gersona,hm wszystko super tylko dostep do warzyw i owocow z upraw ekologicznych nie jest latwy i kosztuje majatek, a mnie na to nie stac poprostu wszyscy wiemy jakie sa realia w polsce i co ile kosztuje

Gość młoda lekarka*
może odstaw antybiotyki czasem grzybica daje takie objawy polecam dietę strukturalną tania ,...robbi sie smaczne i zdrowe koktajle wiecej wiary w siebie! bedzie dobrze 🌼🌼🌼

Gość mam dość28
nie biore teraz antybiotykow,napisalam ze boje sie w razie np.boleriozy ewentualnej terapii antybiotykami pozdrawiam

Gość trzymaj_się
JEDZENIE MA ZNACZENIE Hipokrates, ojciec współczesnej medycyny powiedział: “Niechaj pożywienie będzie lekarstwem, a lekarstwo pożywieniem”. “Przysięga Hipokratesa” jest do dziś składana przez współczesnych lekarzy. Ale od czasów Hipokratesa nasze podejście do leczenia chorób się zmieniło… Współcześni lekarze są bardzo słabo, o ile w ogóle, szkoleni z dietetyki. Nowoczesna medycyna obraca się wokół “pigułki na wszystko”. I taki stan rzeczy przemysł farmaceutyczny chce utrzymać, bo dobre zdrowie jest może sensowne, ale nie jest dochodowe. Choroby serca i rak to dwa główne powody przedwczesnej śmierci mieszkańców krajów zachodnich. Na trzecim miejscu są zgony z powodu błędów lekarskich i niepożądanych reakcji na leki. Skoro więc sama medycyna jest groźniejsza niż większość schorzeń, może warto przypomnieć maksymę, którą znają wszystkie kultury świata: “Jesteś tym, co jesz” i uświadomić sobie, że to, co wkładamy do ust ma znaczenie: jest albo doskonałym, “paliwem” dla ciała, albo gwoździem do naszej trumny… zobacz film: http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/

Gość Pigletttqa
O matko! Mam to samo i już nie mam siły. U mnie jest tak: 1.Nerwica depresyjno-lękowa (kiedyś była depresja). 2.Problemy z kręgosłupem szyjnym, zwyrodnienia jak u starszej osoby, lordoza, dyskopatia odcinka lędźwiowego. 3.Ciągłe grzybice pochwy. 4. Tydzień temu wykryty kamień w nerce i wodonercze. Mam włożoną sondę do nerki. 5.Bóle stawów i mięśni. 6. Policystyczne jajniki. 7. Bruksizm.l 8. Bóle żołądka, nudności. 9. Drażliwe jelito, ciągłe biegunki. 10. Problemy ortopedyczne, krótsza jedna noga. Mam dość!