Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błażej

Różnice wymiarów- spoczynek a akcja

Polecane posty

Gość błażej

Powitać. Panowie, z ciekawości zapytam: Jak u was z waszym członkiem jest w stanie spoczynku? Bo mój ma 15 cm długości na 14,5 obwodu w stanie bojowym. A w stanie spoczynku wystaje w sumie tylko ze 3-4 cm, w sumie prawie sam skóra ;) Jak dla mnie to pozytyw, bo w życiu codziennym nie martwię się jak go ułozyć..... A i kobieta moja nadziwić się nie może że możliwa jest taka zmiana..... Bo z tego co wyczytałem niektórzy mają problemy z ułożeniem go w majtkach.

Gość kakałofy
no mi czesto wyazi, kreci sie, majta, w spoczynku jakies 12cm, nie moge nosic bokserek bo mi to dynda, niezbyt to wygodne a zwykle slipy sa ok tylko mam rozmiar XXL i takie ktore sa odpowiwdnio wyprofilowane na moszne

Gość stolarz53678
No mi jak niestoi to tez mam 15cm i ciezko go ulozyc w spodniach a jak stanie to tragedia;) bo kazdy widzi

Gość chopzgur
moj mo czydziesci w spoczynku i 15 we zwodzie :(

Gość kobiety
nie lubia za duzych czlonkow, bo to sprawia bol... autorze Twoj jest super :) a wstanie spocynku to pewnie tez zalezy czy mu zimno itp, bo jak zimno to sie kurczy, prawda? ;)

Gość kobiety
a faceci sie chwala, moj wzwodzie ma 25cm... :o to nic fajnego... uwierzcie... nie ma sie co przechwalac...

Gość kobiety
jest jakies glupi autorytet wsrod facetow ze im wiekszy tym lepszy, a autor ma zajebistego czlonka (pod wzgledem wielkoci) :) pozdr

Gość franek lofca bramek
Mamusia pomaga 4-letniemu Jasiowi sie kompac, kiedy Jasiu pokazuje na swojego siusiaka i pyta: - Mamusiu, czy to moj mozg? A mamusia na to: Nie Jasiu, jeszcze nie ;P