Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość extaze

duphaston i starania o dziecko

Polecane posty

Gość extaze

czesc dziewczyny zakladam nowy temat a staraniach o dzidziusia...ja juz staram sie 1.5 roku i ciagle biore duphaston i dalej nic... czy sa podobne osobki ktore maja podobne problemy jak ja....pozdrawiam i zapraszam

duphastonu nie biorę ale o dzidzię staramy się od ok 7 miesięcy, więc wiem co to jest rozczarowanie przychodzące z każdym okresem i nadzieja jak jest owulka :) Pozdrawiam

Gość extaze
czy bierzesz cos na ta owulacje by pomoglo ?ja wlasnie skonczylam 10 ni brania tabletek i czekam .....zobaczymy......

Gość extaze
dziewczyny zapraszam was na rozmowy i podzielenie sie swoimi doswiadczeniami....

Od tego miesiąca testuję testy owulacyjne :) Wiem, że opinie o nich są różne ale spróbować nie zaszkodzi...Niedawno odebrałam wyniki nasienia męża - są bardzo dobre. Nadzieja we mnie jest ale już nie mam tyle siły co na początku. W lipcu wyjeżdzamy na wczasu a w czerwcu mojego męża nie będzie ... więc kolejne nadzieje przyjdą w sierpniu :)) A jak to wygląda u Ciebie?

hej. ja sie starałam o dzidziusia 9 miesięcy, i się nie udało. Od początku się obawiałam że nic z tego nie będzie bo mam dużą nadwagę posterydową( jestem alergikiem) . Postanowiłam najpierw schudnąć około 20 kg i biorę meridię którą przepisał mi mój ginekolog. Czasem zastanawiam się czy to napewno przez moją wagę. mam nadzieję że mi się uda i wam też tego życzę:)

Gość extaze
a wiec u mnie wyglada tak 5 lat mialam duza nadwage postanowilam sie odchudzac zaczelo sie niewinnie schudlam 5 kg ale jak wiadomo chcialo sie wiecej schudlam w sumie 30 kg w pol roku to zza szybko wpadlam w anoreksje niemialam okresu przez rok do tej pory niemam regularnego okresu dlatego tak u mnie sa wahania hormonow oczywiscie przytylam nie moge schudnac bo wciaz biore hormony miedzy innymi duphaston..biore juz go rok....i nic robilismy testy na nasienie z mezem wyszly dobre u mnie sa owulacje bo robilam ost u ginokologa na kamerze wiec nieiwem co jest ....czasami chce mi sie plakac .....ale co nadzieje trzeba miec...jak jets u was

Gość extaze
karola niemartw sie bedzie dobrze ...uda sie na pewno jak starania z zrzucaniem wagi

Gość extaze
czy6 ktos tu jest