Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia487

otarcia lechtaczki

Polecane posty

Gość basia487

zauwazylam ze mam obtarta lechtaczke. skora na niej jest wlasnie jakby starta lekko troche zaczerwieniona i swedzi. moze to byc wynik masturbacji bo ostatnio troche przesadzilam.. ale czy to moze byc grozne? jakie moga byc konsekwencje? co stosowac na te otarcia? czy zostawic i poczekac az same sie wygoja. nie mam innych uplawow tylko te starcia troche swedza, pieka. nie chcialabym isc do lekarza a i z mama nie chce rozmawiac bo sie wstydze ze nabawilam sie tego po masturbacji.. poradzcie mi cos co mam zrobic? czy moglam sobie ja tak podraznic ze nei bede miec czucia ?

może to być drożdżyca że sobie wtarłaś jakieś grzybki upławów nie ma bo jest to na zewnątrz ,może tez być jakieś zakażenie bakteryjne i wówczas dobra jest maść oxycort.Wcale to nie musi być od masturbacji a może być np. od podcierania się papierem dlatego wcale nie musisz wszystkim sie tłumaczyć że robiłaś sobie dobrze i to się stało,Może masz w domu ziółka rumianku to zaparz kilka saszetek w szklance wody i na watce sobie przykładaj gdy nie przejdzie po trzech dniach to idź do gina

Gość ergon
No włśnie - zbastuj nieco :D Znajdź sobie inną strefę erogenną

Gość majski
na pewno przestań się masturbować a razie po 3, 4 dniach to przejdzie a nastę pnym razem uzywaj posizgo.