Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hey ... mam takie pytanie niewiecie moze dlaczego mleko nan 2 tak radykalnie podrożało??

Gość aaaaaaaaaaHa
....bo ma najmniejszą sprzedaż ze wszystkich tego typu firm: Bebilon, Bebiko etc... Firma zanotowała ogromne straty. Mówiono o tym w TV w Niemczech. Informował mnie brat, bo też karmiłam Nan-em, a to najgorsze świństwo (podobno) i tak twierdzą niemieccy pediatrzy.

Gość mamusia bartusia
a ile płacicie?Wczesej chyba kuwałam za 12 zł

a ja myslałam ze Bebiko jest najgorsze(bo najtańsze).a ze podrożało pierwsze słysze albo nie zwróciłam uwagi. u mnie kosztuje 12,99.a u was?aha, ja pisze o NAN3 ale to bez róznicy cenowo

ja zawsze kupowalam po 11.79 ... a teraz jest prawie po 15zl ... a niewiecie czy moge przerzucic dziecko na inne mleko??

Maniurka1-chyba mozesz ale trzeba chyba zaczynac od początkowego, tak jak bys dopieo co zaczeła karmic modyfikowanym.tak mi sie kiedys obiło o uszy, ale pewna nie jestem!

Gość masakra normlanie
ja tez kupowałam po 11,79 a teraz prawie 15 zł :o ale podobno kazde mleko podrozało nie wiem czy to prawda weim ze nan na pewno szok!!! dla mnie to duzo i czu roznicę dlatego ze ja kupuje raz w m-cu hutrowo i odzuma tą podwyżkę-wykoncza nas :P

no doklaDNIE JA TEZ ZAWSZE KUPOWALAM RAZ NA MIESIECA ALBO I WIECEJ ... A TERAZ... EHHH ...

witam wczoraj jak zobaczyłam nana junior za 14,79 to myślałam ze padnę. Od miesiaca kupuję Bebiko. Ja na początku je wymieszałam ze sobą tzn nan i bebiko :) Mala zaakceptowała i teraz pije bebiko.

ja mysle ze nie musisz zaczynac od 1 tylko stopnio wprowadzaj.tak jak sie zmienia z 1 na 2.tj.np najpierw 4 miarki nan i 2 npbebiko,pozniej 3 n i 3 b,i tak stopniowo zwiekszaj ilosc nowego mleczka.moj synek zjada bebiko.zdecydowalam sie na nie bo jest tanie a synek je toleruje.zmien na takie ktore zaakceptuje twoj maluch

Gość masakra normlanie
moje dziecko bebika nie toleruje wiec zostajemy przy drogim nanie coz dziecko cos jesc musi he he

Gość magdaaaaa
Witam, Ja też się przeraziłam kiedy zobaczyłam Nan junior po prawie 16 zł w carrefour, na półce obok było w promocji - 2 opakowania (waniliowe, z miodem, z kleikiem) po 19,95 zł. termin ważności do (chyba) czerwca 2010. Wzięłam 8 dwupaków (normalnie kupuję po 5 szt.) :-) Pozdrawiam

Gość sylwia33a6
mam do sprzedania mleko nan pro 1 - 4 szt.,pro 2-12 szt.,2r-3 szt. kontakt 516858269(prosze pisac).mleko po 10 zł

Gość gerber to
mleko najtańsze... W Netto widziałam je po 10 zł. Chyba coś z nim nie tak...