Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abc123456

co sadzicie o ubezpieczeniu KRUS

Polecane posty

Gość abc123456

i czy warto na to ubezpieczenie przejsc jako domownik zameldowany w domu u rolnika

Gość może zapytaj inaczej
KRUS to największe łajdactwo i przykład nierównego traktowania obywatela

jaskrawy przejaw niesprawiedliwości społecznej usankcjonowane prawem zlodziejstwo w biały dzień mogę tak wyliczać jeszcze trochę, co o tym draństwie sądzę

Gość abc123456
dlaczego niesprawiedliwosci? bo znajomy chce mnie ubezpieczyc w KRUSIE ale nie wiem czy mi sie to oplaca. Bo narazie nie mam ubezpieczenia bylam bezrobotna ale skreslili mnie z Urzedu Pracy bo nie chcialam isc na ich kolejny staz

za zus płaci się miesięcznie ok 1000 zł za krus ok 300 zł ale na kwartał, oczywiście że sie opłaca ale jest to złodziejstwo i oszukiwanie normalnie pracujących ludzi, a rolnicy tylko nażekają zamiast do roboty się wziąć

a juz coś tam bąkali o zamknięciu KRUS-u, mialam nadzieję, że pogonią tych rolników do płacenia, jak wszystkich uczciwych ludzi, ale gdzie tam im zawsze źle, zawsze mało, jak nie urodzaj to sraczka, czyli klęska urodzaju

psl będzie krusu bronic bo to sami rolnicy, kraj niby demokratyczny a my harujemy żeby rolnicy mieli dobrze i non stop dotacje jeszcze dostają

KRUS to okradanie ludzi co roku państwo (czyli pracujący i ubezpieczeni w ZUS-ie) dopłaca do niego kilkadziesiąt miliardów. To relikt komunizmu który powinien być już dawno zlikwidowany.

Gość warszawski cwaniak
Opanujcie się barany! Wy chyba czytać ze zrozumieniem nie potraficie Gości pyta czy jak ma możliwośc to warto przejść na KRUS a wy mu wyjeżdżacie ze sprawiedliowścia spłeczną. Oczywiście że warto przejść na KRUS jeśli mas pracę. Sam chętnie przeszdłbym na KRUS bo do suza oszczednośc w dochodach.

Gość KRUS do liwkidacji
natychmiast

Gość ZUS do likwidacji

Gość Porażka Obywatelska
do likwidacji

Gość LD
eerytura jest po tym niska