Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miss Estee Lauder

Mam dosyc bycia modelka

Polecane posty

Gość Miss Estee Lauder

Hej, Napewno kazda dziewczyna marzy byc jak modelka, ale mowie wam szczerze nic za darmo utrzymanie sie fit jest bardzo pracodajne i wymaga od nas silnej woli i dyscypliny nad soba, staly rezim, az wkoncu dostaje cos takiego co mowi stop chodze jak w wojsku( uczylam sie subtelnego poruszania) inaczej juz nie potrafie, jem to co wedle diety w mojej agencji modelingu jest nakazane, czas mam ograniczony dla siebie, bliskich, rodziny. W sumie moge pomarzyc byc zwykla dziewczyna. Spojrzenia ludzi nie daja mi tchu wytchnienia niedosc ze na pokazach sie prezentuje to jest sie wskazanym byc obiektem obserwacji na ulicy, w miescie wszedzie!!! juz tak jest. czasami ma sie dosc, nic nie jest za dobre ani byc brzydkim , a ni ladnym

Gość nikt nie jest doskonały
Masz dosyć ? zatrudnij się na zmywaku i po kłopocie.

Gość fsbenhegnrfmnjrthearhcxg
na naukę ojczystego języka też ,jak widać czasu zbrakło...pewnie zaczęłaś wcześnie, co? dobrze, że przynajmniej czas na zakładanie topików na kafe jest, prawda??;-)

"utrzymanie się fit jest bardzo pracodajne" :-D rozwaliło mnie to!! albo ten kawałek o tchu wytchnienia :-D suuper! kurcze, co ty zrobisz jak wypadniesz z obiegu w tym całym modelingu?? z takim niskim poziomem??? gdzie pójdziesz do pracy?? chyba tylko taka droga Cię czeka, jaką ktoś w drugim poście Ci wskazał....

Gość Miss Estee Lauder
dzis mam dzien wolny. I juz sie nasmiewacie z mojej gramatyki czy jezyka, chcialam powiedziec bo niedomyslcie sie,ze moze urodzilam sie w Polsce, ale mieszkam od dziecka w innym kraju? to juz wam powiedzialam i wiecie teraz, sta mam te problemy w pisaniu i jezyku ogolnie, ale chyba mozecie jakso to zrozumiec, tak? Widze,ze niejestecie empaticzni, nierozumiecie czlowieka, tylko wizicie sie w swoiej osobie - raczej egoistyczne to podejscie. a szkoda

Gość wiosenny powiew
Miss Estee Lauder....no wiesz nic nie dostaje się za darmo ...nie raz oglądałam programy o życiu modelek i jasno z nich wynikało że nie jest to łatwy chleb mam tylko nadzieje że prócz bycia modelką myślisz o swojej przyszłości tzn studia zdobycie zawodu itd....nic nie trwa wiecznie a jeszcze w tym zawodzie ok 30 możesz wypaść z obiegu i co wtedy ?

Gość pijawa lubi się masturbować
cóż za wstrzasająca historia. dylematy prawie jak w silaczce czy konradzie wallenrodzie :P

pierdolisz głupoty marna prowokatorko, w pierwszym poście użyłaś tylko paru niepoprawnych zwrotów i wyrazów a teraz wciskasz że jesteś quasi obcokrajowcem i w każdym niemalże słowie sie mylisz :-D rozumiem, ze nie poszłaś dziś do szkoły, ale może byś tak bardziej produktywnie czas spędziła -np. sprzątanko?? a jeśli dalej chcesz sie upierać - we jakim kraju mieszkasz?

Gość Miss Estee Lauder
Dzieki z a komentarze, jestem Polka i czuje sie polka! a mi wmawiacie ze jesem obcokrajowca. Co dla was sie to wydaje niereealne mieszkac od urodzenia w innym panstwie? Zadna prowokacja! na co bym miala marnowac czas. pisze bo chce normanie pogadac z ludzmi a nie komputerami.

Gość aleksis...
No wszystko pięknie ładnie ale ... kto Ci każe być tą modelką ??? Zmusza Cię ktoś do tego ???? ... Skoro źle się czujesz jako modelka to skończ z tym i zajmij się czymś innym :o

Gość ciejak
ja chcialam byc modelka, ale chyba mi nie wyjdzie ;/ Po 1 jestem ciut za niska ;/ po 2 jak juz cos sie zaczynalo dizac to chlopak sie wkurzal ;/ nie chce bym byla modelka ;/, i ciezko mi to npodzileic, bo bardzo mi na nim zalezy. Zblizaja sie pokazy off fashion, w ktorych nie wezme udzilu ,jedynie moge sobie posiedziec za kulisami i pogawewedzic i pomoc dziwczynom

Gość Miss Estee Lauder
Aleksis- bycie modelka jako posiadanie poczucia bycia piekna jest super, ale samo to prowadzenie sie i codzienna rutyna wprowadza mnie czasem w szal. ciejak- powinnas wziasc udzial. dlaczego chlopak nie chce bys byla modelka? z takich wzgledow jake ja podalam ?

Gość ciejak
bralam udzial w 2 edycjach ... w pierwszej dostalam wyroznienie od znanaej polskiej modelki,ale ktos jej powiedzil, ze ejstem za niska ... i nic nie wygralam , no mial sie odezwac zadzwonic i nic, no coz bywa, tu akyurat trzeba umiejetnie sie wpychac i kombinowac by cos osiagnac ... Ale w sumie w tej miejscowosci to taki pic na wode ... Nie dosc , ze chlopak jest temu przeciwny to ejscze co ktos mnei zauwazy to przez chwile, a potem ejdnak rezygnja, wiec, chyba do konca sie nie nadaje ... Jesli chodzi chlopak to po prostu ejst zazdrosny ... moze o to, ze mialam szanse na cos wiekszego , a jego tym samym moglabym zosatawic, choc wiem, ze bym tego nei zorbila, byl zazdrosny bo wiecej chlpakow na mnie patrzylo ... i o to, ze ludzie ogladaja mnie w czasem skapych ciuchach, oczywiscie te ciuchy nie byly normalne, sama wiesz jacy sa projektanci ... W tum roku na gli ma byc brzozowski i paprocki, a gale prowadzi jacykow hehe :P , no mysle ze to by moglo byc pewna szansa, ale teaz to juz ejstem coraz satrsza, i juz nie urosne, wiec, drzwi odwieraja sie tym nowym dziwczynom, o wiele mlodszym ... Ja arczej bym brnela w fotomodeling, ale tu neistety etz nie ma dla mnei meijsca, a no niestety nie mam na tyle znajmosci i funduszy (bo nie ukrywam, ze nawet i tu one sie przydaja)

Gość bhgrnmhtmtjtr
nie obcokrajowcem tylko quasi obcokrajowcem kretynko!!!

Gość bhgrnmhtmtjtr
z resztą kto ci powiedział dziecko że modelka= ładna???? modelka = wysoka, chuda bez biustu i z ciekawą = często brzydką twarzą przestań pisać bajki

Gość ciejak
nie no nie obrzyucaj meisem dziwczyny... Niektore modelki sa ladne, i z figury i z buzi ... Nie kazda, jest palska i chuda jak szkapa... sa i takie , ktore maja wszytsko na miejscu. Bywaja i takie, ktore maja skromna budowe ciala, a piekna twarz, lub na odwrot :P

Gość gerhjkrueyhewrtfwzetfr
nie wiem i nie interesuje mnie jaka ona jest, ale jej pisanie że bycie modelką = poczucie bycia piękną trąci niewiedzą naiwnej małolaty, która świat mody utożsamia ze światem piękna i marzy o karierze modelki

Gość bjhnm
Swiat modelek , no moze nie ejst taki latwy ... Bycie modelka na wybiegu, a bycie modelka przed obiektywem to rooznica ...

Gość Zamiatam wszytsko
Słaba prowokacja. Jestem zdania ze topik zalozony zostal przez gimnazjalistke która nie poszla do szkoły. Zaczeli ludzie na nia najezdac ze bledy robi to zaczela wmawiac wszytskim ze nie jest z Polski i jeszcze wieksze bledy zaczela walic zebysmy zyli w przekonaniu ze tak jest- ze ona z Polski nie jest. Dziecko idz sie poucz moze czegos. A co do pracy modelki- jestem zdania ze modelka zostaje jedynie glupia dziewuszka.

Gość bjhnm
to zalezy, ale nie kada modelka jest ta "glupia dziewuszka" ;] akurat tu naparwde sa wyjatki , ma ku temu przyklady :P

Akurat modelka tępa być nie może z tego co wiem, no chyba, że agencje wszystkim tak żenią kity. Nie rozumiem, dlaczego modelka miałaby być głupia, bo wy nimi nie jesteście ? Nie nadajecie się, po prostu. A co do tego tematu, też trochę dziwne, żeby ktoś w ten sposób chciał sprowokować.