Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Simsalabim

uzasadnienie aby uzyskać darmowy komputer-laptop

Polecane posty

Jakie napisać uzasadnienie do PFRON aby uzyskać od nich kase na komputer? Jest taki program PEGAZ 2003, w którym można uzyskać kompa za 10% jego wartości ale trzeba to uzasadnić dlaczego. Co można napisać w takim uzasadnieniu?

To napisz czego dotyczy twoja choroba z której masz grupę i wyjaśnij dlaczego jest ci komp potrzeby (co ułatwi ci robić w życiu)

grupe mam na ogólny stan zdrowia (po wypadku samochodowym, ogólnie jest ok pozatym ze miałam prawie pol glowy zmiazdzonej) dodam ze studiuje, ale nie wiem jak ogarnac to w calosc zeby to mialo sens, czy to ze potrzeba mi kompa do szkoly do projektow i ze zamierzam po skonczeniu studiow isc jeszcze gdzies do szkoly bedzie dobre?

Gość hfcjcjcfyhkhg
pisz, że potrzebujesz do nauki to najlepszy argument:)

pisac ze mam juz komputer? (jest bardzo stary i ledwo sie kupy trzyma) czy ominac te kwestie?

masz racje Levviatan!ja tez dostalam komp z pcpr wlasnie z tytulu niepelnosprawnosci,i napisalam ze ulatwi mi kontakt ze swiatem zewnetrznym

villemka - a na co masz grupe? czy przy ogolnym stanie zdrowia na co mam grupe tez moge to napisac?

Gość hfcjcjcfyhkhg
możesz napisać, że masz stary komputer podkreśl, że potrzebujesz nowego, żebyś mogła pracować na najnowszych programach (możesz wpisać ich nazwe), które są niezbędne przy tworzeniu projektów, prezentacji, napisz też, czeka Cie pisanie pracy magisterkiej:)

ja mam rozszczepkregoslupa [od urodzenia]1 grupa inwalidzka uzyskana po 18 roku zycia