Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seduzaa

problemy z zajsciem w ciaze

Polecane posty

Gość seduzaa

witam, staram si z mezem o dziecko, jednak jak na razie bez rezultatow. wspolzyjemy bez zabezpiczenia juz pol roku praktycznie dzien w dzien i nic sie nie dzieje. zastanawiam sie nad wizyta u ginekologa w tej sprawie. ne mam jednak pojecia jak wyglada pierwsza wizyta w tej sprawie, czy moze wczesniej powinnam wykonac jakies badania krwi czy cokolwiek?! naczytalam się o braku jajeczkowania i obawiam się, że może to dotyczyć także i mnie. czy lekarz wykonuje jakieś badania, prosze o pomoc bo chyba sie załamie, A jeśli ktoś jest z mojej okolicy to do jakiego lekarza najlepiej się udać w Gorzowie wielkopolskim? z góry dziękuję...;(

Gość Babelekkkk54545
ja staralam sie 5 miesiecy:) i jak sobie odpuscilismy to po dwoch tygodniach zaszlam w ciaze:) glowa do gory moze sie uda czyba sie sie martwisz idz do lekarza powiedz o swoim problemie lekarz cie napewno skieruje na badania jakie trzeba:)

Gość sex przez 5 msc dzien w dzien
to sie moze nudne stac :P zacznik obserwowac swoj organizm, wypatruj owulację. I wtedy "Strzelajcie" nasienie produkuje się cały czas, ale tak codziennie uzywane ma po prostu gorsza jakość. Jak widzisz co za dużo to niezdrowo ;)