Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiolka111

stres przedślubny

Polecane posty

Gość czarna koala
o masz, to podszyw byl? złapałam się :) hihihi, smiesznie nawet wyszło :)

mam nadzieję że teściowa nie zrobi obciachu i też sie zachowa bo ta chce przyjść zeby pokazać ze nie zgadza sie na slub syna z kobietą nie wykształconą i bez pracy. To ja tak boli że nie potrafi tego wytrzymać

Słuchajcie ja juz sie nie wypowiadam bo to bez sensu...dzięki za komentarze:)

Gość czarna koala
wiolko111, nie daj się projektowi :) to ze ja sie glupia zlapalam nie znaczy ze sie kazdy nabierze :D

gnojku odczep sie ode mnie juz bo mnie naprawde trafi zazdrościsz mi slubu i spadaj na bambus bo sie zdenerwowalam i obciągnę i połknę zobaczysz

Gość ja123445
ja biore slub za ponad 2 miesiace i juz stresuje sie jak cholera, zreszta pewnie jak kazdy, bo przeciez to najwazniejszy dzien w zyciu:) glowa do gory

no ja mam slub za 3 miesiace i tez juz sie stresuje ;) a tak poza tematem to mozna podszyc sie na czarnym niku ??

w tym przypadku bardzo prosto, jak się przyjrzysz uważnie to zobaczysz że w jednym niku jest l a w drugim duże i.

Gość czarna koala
no tym razem podszyw się postarał, nie przyjrzałam się, nie wyłapałam i teraz mi głupio że się dałam złapać :) ale normalnie autorka powinna się poczuć wyróżniona, na czarno podszywy to się rzaaaaaaaaaadko zdarzają... :)

Gość też stresik
ja to mam stresa narazie z sukienką , nie kupiłam tej wymarzonej bo się okazało ze ma mankamenty, nie leży idealnie , wybrałam inną i nie też nie jestem pewna , ale musi tak zostać