Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

812

Za głupia żeby pojąć ŚMIERĆ..?

Polecane posty

:( dziś zmarł mój dziadek.. :( a ja nie potrafię dopuścić do siebie tej wiadomości.. ciągle mi się wydaje, ze zaraz wejdzie tu i będzie jak było wcześniej.. Jestem w strasznym szoku że nie potrafie tego pojąć.. przeraża mnie to:(

Gość ciacho z dziurom
bardzo Ci wspolczuje :( {tule]🌻 :)

Jestem zbyt głupia nie potrafiąc zrozumieć że jego nie ma już?:( ciągle się obwiniam, że jestem beznadziejna:(

Kurczę przeżył ktoś śmierć kliniczną..? Mógłby mi opowiedzieć jak to jest?

Gość Hadess
nie martw się - ze śmierci klinicznej warto wiedzieć że to walka o jego ducha.

Gość adsdasads
67 dni temu zmarł mój brat... był młody, zdrowy, nic mu nie dolegało, a jednak zmarł tak po prostu, miał 37 lat. Też tego nie pojmuję :(

Gość plynarybyplyna
Nie jesteś za głupia. To normalna reakcja. Jest 5 etapów akceptacji. 1. Zaprzeczenie 2.Gniew 3.negocjacje (targuje się o życie, próbuje zawierać kontrakty z Bogiem) 4.depresja 5.akceptacja Życzę szybkiego przejścia przez nie.

pamietam jak jechalismy autem odwrocilam sie do tylu po plecak i wtedy uslyszlam pisk opon i nic wiecej nie pamietam z wypadku.obudzial sie i stalam na sali operacyjnej nie wiedzialam o co chodzi nagle zobaczylam,ze lekarze mnie reanimuja.cos krzyczeli do siebie wogle pelno ludzi tam biegalo.przerazil mnie ten widok wybieglam na korytarz tam kleczala moja mama na poglodze i plakala byla tez tam mamy siostra i babcia wszystkie plakaly a ja tam stalam i nic nie mo0glam zrobic.nagle byla ciemnosc i tunel a ktorym tylko slyszalam z filmow.a ja tam bylam to wiedzialam mam cala rodzina wszyscy wiedza,ze ja mowie prawde,ze tego nie wymyslilam bop skad mialam wiedziec,ze mama kleczala a babcia mial w reku mamy torebke.jak im to powiedzialam to zamarli i wiedzieli,ze to prawda.to co sie tam czuje to jest nie do opisania takie cieplo znikaja wszystkie problemy wszystko.uslyszalam glos malego chlopca wracaj odwrocilam sie i sie na oddziale jak sie okazalo 2 tyg po operacji bo tyle bylam w spiaczce.to moje przezycie tak to pamietam

glos byl malego chlopca dobrze to pamietam.mama i babcia mowia,ze to pewnie krzys brat mojej mamy jak mial 6 lat zmarl na zapalenie opon mozgowych.mozliwe,ze to on kazal mi wracac.mama wie,ze on czeka tam na nich

o kurczę.. faktycznie sytuacja taka rodem z filmu, ale w sumie po co miałabyś kłamać.. dziękuje:*