WeronikaPostanawiaNieUmierać 0 Napisano Maj 20, 2009 Jakiś czas temu byłam mocno zakochana w nieznajomym, nazwijmy go X. Trwało to przez rok może dwa. Rok temu zaczęłam spotykać się z innym chłopakiem (Y) o tamtym zapominając. Teraz dalej spotykam się z Y... całkiem nieźle nam się wszystko układało całkiem o X zapomniałam. Aż tu nagle, ni z tąd ni z owąd znów przyśnił mi się X! Ja wiem że nad snami sie nie panuje, i że nie odpowiada sie za swoją głowę podczas snu. Było to z 3 tygodnie temu i znów wszystko wróciło! Znów mimo że mam nowego chłopaka nie potrafię o tym X przestać myśleć. Przez jeden głupi sen! No czy ja jestem nienormalna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WuPeKa Napisano Maj 20, 2009 a co to ma do normalnosci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WeronikaPostanawiaNieUmierać 0 Napisano Maj 20, 2009 no jak przypadkowo przesyłane impulsy w mózgu które pojawiają się w stanie nieświadomości mogą tak wpłynąć na człowieka? Przecież to tylko był sen! A wszystko wróciło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WeronikaPostanawiaNieUmierać 0 Napisano Maj 20, 2009 nikt nie poradzi jak się uwolnić od tej psychozy? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gitarra Napisano Maj 20, 2009 może nie trzeba się od niej wcale uwalniać? może uznaj, że takie rzeczy sa częscią Twojej psyche, ponieważ ilustrują Twoje potrzeby, marzenia, tęsknoty. Ale- jeśli pojawia się dziki sen- nie musimy go traktować do końca serio, w końcu śnią się nam przeróżne głupoty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WeronikaPostanawiaNieUmierać 0 Napisano Maj 20, 2009 Ale Gitaro teraz to wygląda tak że ja spotykam sie z jednym facetem a jestem obsesyjnie zakochana w drugim i nie umiem się odkochać. A zakochałam się (albo może cały czas byłam zakochana tylko to było \"uśpione zakochani\"???) dlatego że po roku znów mi się przyśnił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolek i bolek Napisano Maj 20, 2009 odwiedź psychologa - jedna sesja wystarczy, a da Ci wiele pomocnych wskazówek ;) to nie wstyd i nic złego. da Ci tylko kilka porad życiowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez się kiedyś zakochałam Napisano Maj 21, 2009 w facecie bo mi się przysnił :) Nic nie poradzisz. Może to właśnie jego chcesz. W końcu sen wyciąga to co tkwi na dnie podświadomości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WeronikaPostanawiaNieUmierać 0 Napisano Maj 21, 2009 ale ja nie chcę być w nim zakochana! :( Chce być zakochana w chłopaku z którym się spotykam! Zwyczajnie normalnie. Nie chcę umawiać się na randkę z nim i wyobrażać sobie tego drugiego. Co ja powiem temu psychologowi, przecież on mnie do psychiatry wyśle! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach