Gość ide umyc wloski i sie wykapac Napisano Maj 20, 2009 Dla organizmu ogromne zwlaszcza jelsi jestes mloda i dopiero co zaczelas miesiaczkowac, cukle masz nieregularne i dopiero zaczynaja sie regulowac, im mlodsza kobieta przyjmuje tym gozej. ja ropzoczelam przyjmowanie tabletek w wieku 21 lat , mialam juz unormowane cykle i o golnie bylam gotowa do wspolzycia, zreszta wczesnie wspolzycie wiaze sie z nadzera co powoduje predzej czy pozniej problemy. Jak dlamnie 15-16 lat to zawczesnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bardzo czesto Napisano Maj 20, 2009 powoduje problem z zajsciem w ciaze, niedorozwoj jajnikow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zanim cos napiszecie to sie Napisano Maj 20, 2009 doszkolcie. większej bzdury nie słyszałam: "zreszta wczesnie wspolzycie wiaze sie z nadzera" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja pierwsze zaczęłam brać Napisano Maj 20, 2009 w wieku 17 lat. Potem miałam pół roku przerwy i tak do dzisiaj a mam 23 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja pierwsze zaczęłam brać Napisano Maj 20, 2009 źle napisałam po roku miałam półroczną przerwę i tak starałam się co rok ta przerwę robić, ale potem wyszło, że miałam dłuższą niż pół roku teraz od dwóch lat biorę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennasis 0 Napisano Maj 20, 2009 ja pierwsze zaczęłam brać: no ja mam 16 i chcę zacząć, ale słyszałam, że potem trudniej zajść w ciążę. a u Ciebie jak? narazie żadnych skutków wczesnego brania tabletek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja pierwsze zaczęłam brać Napisano Maj 20, 2009 skutków ubocznych żadnych nie mam. Nawet wolę brać tabletki bo mam mniej bolesne miesiączki. Ale nie biorę cały czas tych samych na początku troche było problemów z dopasowaniem ale teraz juz jest dobrze. A co do zajścia w ciążę to znajoma 10 lat brała a zaszła za pierwszym podejściem. To zależy od płodności kobiety. A na początku mozesz mieć jakieś skutki uboczne typu tycie, chudnięcie, złe samopoczucie, ale to trzeba przeczekać jak nie przejdzie to zmienić na inne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach