Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

To ja LOLA

Ktorej z was chlopak tez podpala trawke ?

Polecane posty

Gość Halina HENNELOWA
Moj ancymon tez pali trawe, nic nie slucha sie babci a jak podpali kiedys las to bedzie mial nauczke.

Gość to norma
Halina HENNELOWA a nie trzeba bylo awic sie zapalkami :D

Gość tak trzeba stad uciekac
Moj chlopak pali 3 na dzien 4 razy w tygodniu, po 2 w pozostale dni. Ne wiem co robic. Zachowuje sie zupelnie normalnie, tylko jest taki jakby zbyt wyluzowany.

Gość to norma
mohitoska tylko raz no co ty ? Jak ci sie spodoba to przeciez jeszcze raz sobie z kumplami zapalisz.

Gość lysy
Gadasz glupoty od kilku lat mieszkam w Holandii nikt nie rezygnuje ze sprzedazy trawy tylko z grzybow.Mieszkajac i przebywajac z holendrami zauwazylem ze maja mniej poryte banie niz Polacy chlejacy alkohol .

Gość to norma
lysy akurat Holandia to najbardziej poryty narod w Europie z zalozenia. Nie przekonales mnie.

Gość mohitoska
no nie wiem heh :P problem lezy w tym, zeby to skads zalatwic... boje sie ze zalatwie sobie taka rozrywke i wyladuje w szpitalu....:/

Gość Halina HENNELOWA
kiedy jest susza to panowie strazacy rozwieszaja przy drogach do lasu afisze na ktorych pisze zeby nie wchodzic do lasu, pierwszy stopien zagroznia dla lasu, sluchajcie moje dzieciaczki nigdy nie puszczajcie swoich dziatek do lasu samych, niewiadomo co moga zrobic z niewiedzy, a las odrasta przez setki lat nieraz. Uczulajcie ich na to zeby nie palili trawy, bo to jest niepotrzebne na nic nikomu a stwarza niebezpieczenstwo.

Gość to norma
mohitoska jak chcesz to dam ci taka niezanieczyszczona. Ostatnio kosilem trawnik.

Gość lysy
Do norma w czym poryty ze nie ma zuli oszczanych pod sklepem ludzi buszujacych w smietnikach pozyj tam troche a dopiero ich oceniaj.

Gość mohitoska
a mnieszkasz na wsi czy w miesice? bo jak w miescie to nie chce... terzs zanieczyszczoina...:P

Gość mohitoska
tez zanieczyszczona*

Gość to norma
lysy nie oszukujmy sie, w Polsce jak ktos chce to i tak sobie zapali bez problemu wiec twoje wywody i tak sa bez sensu.

Gość to norma
mohitoska za miastem oczywiscie. Swieza, mloda trawka. :)

Gość lysy
Dokladnie zamiast zalegalizowac trawe zalegalizowali dopalacze pochodne amfetaminy i grzybow brawo najmniej poryty kraj europejski Polska

Gość mohitoska
ach kuszące :D a moglby ktos z was opisac swoje doznania po zapaleniu trawki? lepiej niz po alkoholu, gorzej, calkiem inaczej?:P

Gość to norma
lysy nikt niczego nie zalegalizowal. Zreszta to bylo dawno i chyba nieaktualne. Poprostu oni wykorzystali luke w polskim prawie.

Gość lysy
Kolejny raz sie mylisz oni sie smieja z prawa polskiego interes kwitnie cala para polecam lekture dopalacze com

Gość to norma
Ale o co ci czlowieku chodzi ? Smieja sie z polskiego prawa bo daje sie je ominac. Czy zalegalizowanie sprzedazy marihuany zmieni ten stan rzeczy ?

Gość lysy
Normalny rzad nie pozwolil by na taka rzecz a legalizacja marihuany ukrucila by szara swere i dalo kontrole panstwu nad marihuana

Gość to norma
Legalizacja marihuany nie sprawi ze przestanie miec ona skutki uboczne, chciaz ty ich oczywiscie nie zauwazasz, do czasu. Nie tak latwo jest ograniczyc ten proceder o ktorym mowisz jezeli chodzi o dopalacze.

Gość lysy
Po wszystkim masz skutki uboczne po piciu paleniu u siebie racja jakos nie zauwazam mam rodzine prace i jakos do tej pory normalnie funkcjonuje a pale dosc dlugo

Gość lysy
Dlaczego nie wprowadzic abolicji na alkohol popatrz wokolo ile zla wywoluje ilu ludzi niszczy

Gość to norma
Po wszystkim masz skutki uboczne po paleniu, chlaniu. To prawda. Tylko, ze to juz jest tak bardzo zakorzeznione w kulturze ze delegalizacja nic tutaj nie pomoze. Zreszta panstwo ma spora kase za to z roznych akcyz itp.

Gość Złoty
po pierwsze downy alkohol o wiele bardziej niszczy organizm jak trawka :o :D :D

Gość aliiii
mój chłopak też palił. Doszło do tego, że postawiłam mu ultimatum. Sam doszedł do wniosku że to nie ma sensu, że za dużo kasy na to idzie,że jeśli mamy wynająć mieszkanie i żeby było dobrze między nami to musi z tym skończyć. Czekałam, wytrwałam, wiele łez wylałam przez to ale warto było.

Gość ja sama bym chciała
trawki spróbować, ponoc seks po niej jest nieziemski. Tylko nie wiem skad wziąć.

co tu za bzdury wypisujecie.przez alkohol codziennie umiera wiele osob, przez papierosy rowniez. najpierw poczytajacie na temat cos a pozniej wypowiadajcie sie. Juz w najblizsza sobote 23 maja 2009 Marsz Wyzwolenia Konopii Warszawa ustawka o 15 pod Pałacem Kultury i Nauki, obecnosc obowiazkowa :)

Gość a qq
spedzilam wiele lat z facetem ktory regularnie palil marihuane. sama tez palilam. przestalam z dnia na dzien bo mialam klopoty ze zdrowiem. dopiero wtedy zauwazylam jak fatalny wplyw ma marihuana na czlowieka a tym samym na zwiazek. mam tu na mysli glownie psychike. nie bede demonizowac tej uzywki bo okazyjny joint nikomu krzywdy nie robi i nie reaguje alergicznie na osoby palace. ale nalogowe palenie robi z czlowieka zombie. i nie wmowicie mi , ze jest inaczej :) p.s. zwiazek sie rozpadl, m.in. ze wzgledu na marihuane...