Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulu897

pocieszcie mnie bo mam doła przzez męża

Polecane posty

Gość lulu897

:(

Gość Ajron bez prondu
poka tzytze

Gość lulu897

Gość dlaczego do tego czasu
a co ci zrobil ten bucefal?

Gość kasiulka896526589
czemu masz dola?

Gość bedzie dobrze pocieszam

Gość Ajron bez prondu
bucefał to ją mógł przegalopować po stepach a potem wychędożyć w krzakach conajwyżej

Gość jaka taka ognista
nie jesteś sama mnie też mój wnerwił

Gość lulu897
no jestem po porodzie 3 miesiące ale przy stosunku jeszcze mnie boli, choc stosujemy zel nawilzający. Dzisiaj sie kochalismy ale nie do konca bo przerwałam z bólu, on zaproponował zeby spróbowac anal - nie mogłam sie przemóc. Obraził się, nie odzywa sie do mnie :(

Gość jezeli to
prawda a nie podszyw... to przejdzie mu .... a Ty nie daj za wygrana... zobaczysz jeszcze sam przyjdzie bo mu sie bedzie chcialo....ham jeden

Gość lulu897
no ale on uważa ze to moja wina, ze powinnam mu dac bo jestem jego żoną i że inne pary w tym czase dawno sie kochają.

Gość lulu897
ja nie wiem co mam o tym myslec

Gość lulu897

Gość jaka taka ognista
weź i powiedz mu żeby sam sobie w tyłek wsadził a jak go będzie bolało to powiedz zeby sie nie przejmował :)

pochyl sie i wystaw pupcię a ładnie Cie pocieszę :classic_cool:

Gość EFCACEFD
Skad wy biezecie takich gosci ?? oczu nie macie czy jak ? tylko mi nie mowcie ze przed slubem to taki kochany byl a po to sie taki niedobry zrobil. a mezowi powiedz zeby spier..... lal a i zeby nie bylo to jestem facetem ale nie rozumiem jak mozna zmuszac kogos do seksu o sprawnianiu bolu nawet nie wspominam .

Gość u mnie było to samo
jestem już3 lata po porodzie ale do dzisiaj mam blokadę w sobie tak mnie bolało jakies pół roku ale niezbyt go to obchodziło i faktycznie przed ślubem był kochany,brzydzę się go do dzisiaj i wiem że to nie miłość jak ktoś nie szanuje drugiej osoby

Gość Zbych z tych Tych
nie rozumiem problemu. mąż chciał anala - ma prawo - dziwne bo jakiś obrażalski jak żona była w ciąży a w 5 mies sie okazało że nie mzemy normalnie to jakoś wynegocjowałem analka, a żona jakoś chetniej przystała na to niż przed ciążą - bo pewnie troche czuła sie odpowiedzialna za brak sexu. i analek był już tydzien po porodzie i jest do dziś od czasu do czasu już prawie 18 mies - i widzę że nie ma już oporów typu nie bo nie. nawet widzę ze ja też to zaczyna kręcić ;) to nie takie straszne, ale niestety jest jeszcze sporo zagorzałych przeciwniczek anala - któe mówią nie bo nie i już koniec kropka, czasmi dodaja jeszcze geju sam sobie wsadź. zero poświęcenia dla dobra związku - lepiej niech poszuka pocieszenia u innej? PS. Pewnie przez nacięcie i szycie - powinni wsadzać tych skur w białych kitlach za takie sredniowieczne praktyki.

Gość pupa77
Przecież po analu się nie trzyma kupy. Nawet szanujące się dziwki tego nie robią. Niedobrze mi się robi jak czytam to forum. Niedługo będzie normą seks z własnym owczarkiem - i będziecie narzekac, że w trakcie za mało szczeka, albo cholera wie co...

Gość malinowy
z owczarkiem, zaraz pizgnę z krzesła, haha

Gość pupa77
Jesteście wszyscy zboczeni...i nie ma dla was ratunku...