Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna skomplikowana

dlaczego faceci wolą proste dziewczyny?

Polecane posty

proste, znaczy nieskomplikowane , bez problemów, lubiące seks i dobrą zabawę, szybko wskakujące do łóżka... ja taka nie jestem i dlatego jestem skazana na samotność buuuuu

Gość laoer
proste, znaczy nieskomplikowane , bez problemów, lubiące seks i dobrą zabawę, szybko wskakujące do łóżka... mylisz sie kazdy facet ma inny typ dziewczyny

nie popadajmy w skrajności: nie jestem neurotyczką, nie jestem zakompleksiona, ale nie jestem też łatwa i chyba w tym największy problem

Gość ofermm a
w sumie nie ma się co dziwić że faceci nie chcą starać się miesiącami o coś co mogą mieć po tygodniu. widzisz w tym sens?

Gość ofermm a
szczególnie jeżeli oceniają że ten luksus jaki reprezentujesz nie wart jest zachodu.

tak wiem - wszystko sprowadza się do seksu... Seks motorem życia.... Ale ja też chcę seksu, tyle, że nie tak od razu.

Gość heja heja
Bo sami są bardzo prości. Ot, cała filozofia! :D

Gość ofermm a
czy ci się to podoba czy nie relacje między kobietą i mężczyzną oparte są na seksie. ty też wybierasz takich którzy cię pociągają.

Gość nie prosty P
Dokladnie prosci faceci leca na proste kobiety.

Gość nie prosty
Jak chcesz to mozemy sie spotkac nie bedziesz juz samotna :P

Gość ofermm a
ależ życie jest proste. kierujemy się prostymi pragnieniami, uczuciami i nie ma co dorabiać do tego jakiejś pokrętnej ideologii. w życiu większość rzeczy na ogół jest taka jakimi się wydają a to że chcielibyśmy inaczej powoduje że kombinujemy jak koń pod góre starając się jakoś "oszukać" rzeczywistość. tylko że to się udaje jedynie w naszych głowach. dlatego mamy wrażenie że coś jest "trudnie, skomplikowane" podczas gdy naprawdę jest zupełnie proste.

Gość aleee zagiecie
dlaczego autorko podalas za pewnik fakt ze proste dziewczyny odrazu wskakuja do lozka ? rzeczywiscie takie bez problemow lubiace seks sa rozchwytywane - ale nie dodawaj im wad piszac ze sie puszczaja:o poprostu mezczyzni chca miec spokojne zycie bez wiekszych histerii problemow i jeszcze zakmnietej na zycie seks ...to jest logiczne nie szukaj problemow w nich tylko w sobie

Gość nie prosty
To wszystko zlezy od tego czego oczekuja obie strony. Jest pelno takich, ktorzy by woleli taka jak Ty. Wiec glowa do gory ;) Moze szukasz nie tam gdzie trzeba.

Gość -flaga-
Faceci lubia takie naiwne kobiety, ktore wskakuja od razu do lozka bo mozna je latwo wykorzystac a pozniej zostawic. To nie ty masz problem tylko one. Zreszta wystarczy popatrzec ile frustratek jest dookola. Mam nadzieje ze mnei rozumiesz.

Gość no jasne one maja problem
a to 'taka jedna nieskomplikowana' jest samotna i marudzi z tego powodu

Gość -flaga-
Spoko przynajmniej trafisz na kogos wartosciowego, a twoje kolezanki dalej beda sfrustrowanymi zrzedami jeczacymi na to co ich spotkalo.

Gość Sheikh
Ktos powiedzial ze faceci to prosta konstrukcja i cos w tym jest. Im wiecej komplikacji tym gorzej. Nie mowie przeciez zeby na pierwszej randce na przyklad od razu pakowac sie do lozka ale nie moze byc mowy o zadnych gierkach w stylu: jak sprawdze czy wytrzyma to..., czy tez pozornej grze uczuc. Faceci lubia prawdziwe kobiety,ktore swoja kobiecoscia oslabia ich (w pozytywnym tego slowa znaczeniu) ale rowniez maja odpowiednia ilosc klepek:) Czy wyrazilem sie jasno? :)

Gość huuuuujwdupieee
tja za to kobiety to skomplikowane sa jak domki z kart

bo są prości jak konstrukcja cepa i boja się odważnych, twardych i pewnych siebie kobiet ot co :D

Gość vvvvv
mi też sie proste podobają, nie lubie garbatych