Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kondradtd

Jak zwalczyc swoj poped ?

Polecane posty

Gość kondradtd

Witam. Jestem z dziewczyna rok czasu. Jestem jej pierwszym chlopakiem. Ona ma jakies dziwne opory przed kontaktami seksualnymi i nie umie o nich mowic. Rozumiem ja i dlatego nie nalegam z niczym. Jednak jest mi przykro gdy sie calujemy, dotykamy i nagle koniec. Dalej nie. Kilka razy piescilismy sie rekami. Mialem pare orgazmow. Ale to ze ona wogole nawet nie wspomina o seksie to mnie bardzo martwi. Chcialbym cos zrobic ze swoja seksualnoscia. Mam ochote ja stlumic i nie czuc potrzeby bliskosci fizycznej. Bardzo mnie to meczy. Kiedy moje mysli zaczynaja krazyc wokol seksu to odrazu lapie dola. Czasami czuje ze moja dziewczyna poprostu nie potrzebuje takich kontaktow i mnie nie pragnie. Bardzo mi z tym zle i mam straszne poczucie winy w zwiazku z tym ze ja caly czas rozbieram ja wzrokiem. Gdyby ona chociaz cos mowila o seksie ale ona nic. Czuje ze przestaje byc romantyczny. Boje sie ze ona przestanie mnie pociagac. Boje sie ze nasz zwiazek sie rozpadnie przeze mnie i przez moja seksualnosc. Jak ja zabic ?

Gość kondradtd
no właśnie próbowałem młotkiem, ale za bardzo stłukłem sobie małego. Ostatnio wkładam sobie do pupy zatyczkę, najadam się do syta i wtedy mi przechodzi ochota na seks

Gość prowodyr
daj sobie spokój z zabijaniem własnego popędu ona ma problem a ty jesteś normalny ,może ona też jest normalna ale inna niż ty więc daruj ją sobie.dwa inne światy.

Gość wszyscyśmy jak zwierzęta
a po cholerę zwalczać u siebie popęd seksualny, niektórym wydaje się, że to coś złego, nieczystego, niemoralnego i dlatego dziewczyna może mieć skrupuły. Raczej każdy normalny człowiek tego potrzebuje, tylko bardzo niewiele osób potrafi o tym rozmawiać. Nie wiem jaki ma w tym udział "kościelne" pranie mózgów, wychowanie czy zwykła wstydliwość. Dziewczyna trochę dojrzeje to się otworzy, nie ma o co panikować.

Gość aee
Albo miala jakeis ciezkie doswiadczenia w dizecinstwie, albo ma po prostu taki 'zerowy' temperament.Oj..bedzie ci ciezko. Nawet jak sie 'wyprzesz',to to predzej czy pozniej worci. Porozmawiaj z nia o tym,czego ptorzebujesz.