Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaika

Maj 2009 - pierwszy cykl starań. Kto ze mną?

Polecane posty

Gość Zaika

Dziś z narzeczonym zaczynamy. Jesteśmy razem od 4 lat. Postanowiliśmy powiększyć naszą małą rodzinkę o nowego członka. Na początku chciałam dołączyć do jakiegoś topiku, ale jest ich tak dużo i wszystkie dziewczyny znają się już tam doskonale, dlatego założyłam nowy temat. Pozdrawiam wszystkie nowe staraczki i trzymam kciuki za dwie kreseczki :)

Gość Zaika
Nikt się nie przyłączy ?

Gość Upupupupupupupu

Hej..chciałabym się do Ciebie przyłaczyć..w maju miałam pierwszy cykl starań lecz niestety dostałam @ i po krzyku..teraz jestem po drugim cyklu..robilam testy owulacyjne i pojawiły się dwie kreseczki więc teraz muszę czekać i mieć nadzieję, że tym razem się udało:)pozdrawiam:)

Gość Zaika
U mnie też przyszła @ :( Trzeba twardym być i próbowac dalej :)

Gość malenstwo209
Ja moge się pzyłączyć :D. W maju w pierwszym cyklu starań zaszłam w ciąże :). Tydzień temu zrobiłam dwa testy, oba wyszły pozytywnie. 15 czerwca ide na pierwszą wizyte do lekarza. Strasznie sie boje czy wszystko będzie ok. Pozdrawiam serdecznie

Gość malenstwo209
Przyłączyć *

Gratuluję Ci..:)mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku gdy pojdziesz do gina..ja muszę czekać..choć korci mnie niesamowicie by już teraz zrobić test..choć wiem, że i tak w tym momencie nic by to nie dało i denerwowałabym sie jeszcze mocniej..a tak jest nadzieja, że tym razem @ się nie pojawi i okaże się, że zasadziliśmy fasolkę:)