Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuhygvbhn

co moge zrobic by moje piersi byly twarde, zbite...

Polecane posty

Gość poiuhygvbhn

mam male cycki, nie sa obwisle, nawet stercza...jednak pelne sa tylko od dolu, a na gorze "flaki". o wyjsciu bez stanika moge zapomnie...w dotyku sa strasznie miekki, jakby nieco puste. masuje, kremuj, biore anty, cwicze pare minut dziennie, dzieki temu sie uniosly i maja fajniejszy ksztalt...jednak sie zastanawiam jakie cwieczenia to musza byc, aby stale sie twarde (pewnie jakies porzadnie rozbudowujace miesien??? ) jak ktos wie, to niech doradzi:)

przecież cycki to nie mięśnie :O

Gość gonzo z bronzu
Ja Ci zdradzę sekret, ale ja się spotkamy:)) Mam rewelacyjny patent na sterczące jędrne cycuszki;)

Gość zwiędły cyc
masz życiowy problem... myślę, że powinnaś wsadzić sobie cycki do lodówki :) nie gwarantuje to na stałe trwardnienia ale efekt natychmiastowy... wiem, bo taki problem mam również i ja.

Gość poiuhygvbhn
:O:O ale sa podtrzyywane przez miesnie klatki piersiowej :O, niby dlaczego dla jedrnosci zalicza sie cwiczenia ?? prosze o rady 😭

Gość gonzo z bronzu
Rób codziennie prysznice z naprzemiennie zimną i gorącą wodą. To działa. Pobudzone zostaje krążenie, piersi szybciej się napinają, a gdy robisz to systematycznie efekt jest długotrwały - biust jest naprężony i twardszy. Drugi sposób to dużo jeść i dużo ćwiczyć (szczególnie na partie klatki piersiowej). Wtedy podkręcasz metabolizm, a energia uwolniona z posiłku w pierwszej kolejności idzie do ćwiczonych partii (czyli do piersi). To co, chcesz znać jeszcze inne sposoby?

bo "cwiczenia" to wszystkie rzeczy, które robisz z ciałem, aby je poprawić, nie tylko na mięslnie ;) przedłuzanie penisa to też "ćwiczenia" ;) gonzo dobrze radzi.

Gość zastanów się kobito
przecież sama sobie odpowiedziałaś na swoje pytanie. Jeśli cycki mają być zbite, to weź je porządnie zbij, np. paskiem, kablem od żelazka...

Gość a ja wiem swoje
Ja mam małe, ale twarde cycki. I prawie zero tkanki tłuszczowej :O Pomimo to mieszczą się spokojnie w dłoni. Twardośc cycków zależy od ich budowy - ja np. mam budowe gruczołowa i nic juz z tym nie zrobie. Więc nie wiem czy jakies cwiczenia Ci pomogą....

Gość Aee
Ja wiem,jaki jest twoj sposob,gonzo :O

Gość Duzy XD
daj foto ocenimy zobaczymy czy masz sie czym martwic;p

Gość autorka tematuuu
jesli sa jeszcze inne sposoby :P, to chce je znac :P z tym zimnym prysznicem nie dam rady:(, juz probowalam, i to po prostu nie do ytrzymania :(. mam wrazenie ze za chwile dostane zawalu serca od tego zimna:(

napiszę brutalnie, skoro masz już obwisłe cyce to juz nic im nie pomożesz, będą co raz gorsze, grawitacja świetnie działa i wsztstko idzie w dół musisz sie z tym pogodzić

Gość Aee
franka chyba cierpi na brak umeijetnosc czytania ze zrozumienie czy inny debilizm

Gość autorka tematuuu
pisalam ze nie sa obwisle, sa okragle i zadarte, chodzi mi o to, by ich struktura byla bardziej zbita. a wie ze to mozliwe, od 2 mcy niewiele cwicze i uzywam kremu, a usze przyznac, ze piersi dduuuzo zyskaly na wygladzie.

@Aee, dzięki za referencje :classic_cool:

musisz je regularnie masowac a aprtner regularnir ssac :D jak nie masz partnera/stałego czy chwilowo/ z przyjemnością się zajme Twoimi piersiami ;-)

Gość kiepy_we_włosach
na zbite cycki okładanie z liścia

Gość gonzo z bronzu
@Aee taak? jaki, bo może poznam nowy sposób?:) @autorka tematuuu No, z tym prysznicem na początku jest ciężko, ale potem organizm impregnuje się na bodziec pt. chlast w biust. Inny sposób to ćwiczyć oddychanie całym ciałem, przeponą. Generalnie ludzie płytko oddychają (stres, tryb życia), przez co dostarczają mało tlenu we krwi.Jeżeli powiążesz prysznice (ukrwienie) z lepszym oddechem (więcej tlenu) to uzyskasz turbodoładowanie dla organizmu. Piersi też na tym skorzystają;) autorka tematuuu skąd jesteś?

Poproś swojego faceta, żeby spuszczał Ci się na piersi... a później starannie to rozcieraj... wcieraj... pomoże! A nawet jeśli nie pomoże, to ekstra efekt;)

Gość Ciemny-typ
Mój zawsze tak robi i mam stalowe suty

Gość Aee
@ gonzo ciemny-typ juz opisal/a to,o czym pomyslalam ;d