Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje się że to bulimia

czy to poczatki bulimii

Polecane posty

Założyłam temat na dietach ale nie ma zbyt dużego odzewu wiec zakładam tu. Ostatnio coraz więcej jem , nie moge sie powstrzymac Zaczęłam tez stosowac środki przeczyszcające , ale ani razu nie sprowokowałam wymiotów

bardzo się boje , że to mogą byz początki bulimii Moje napady obżarstwa trwają od kilku tygodni czasami myśle zeby sprowokowac wymioty , ale wiem , ze w tedy może juz nie byc odwrotu. Co ja mam zrobic

Gość ghjkl
staraj się opanować głod.Wielkie żarcie zastąp owocami już będzie lepiej

Gość boje sie ze to bulimia
uczucie które mi towarzyszy przy napadach jedzenia nie jest głodem A jem wszystko co w tym momencie wpadnie mi w ręce Jak to moge pochamowac? To jest silniejsze ode mnie

Gość now i know
prosze cie idź do psychologa najlepiej prywatnie.. to moja rada i mowie to powaznie, 3maj sie, sama sobie nie poradzisz ;/

Gość boje sie ze to bulimia
byłam kiedys u psychologa i nie poszłam doniej nigdy więcej babka zachowywała się jak jakas księżniczka

Gość now i know
sluchaj, idz na terapie, szukaj w necie adresu do gabinetu terapeutycznego.. psycholog w sumie nakazuje jak masz postepowac, na terapi sama dowiadujesz sie skad takie napady i co z tym robic.. co o tym myslisz?

Gość boję się że to bulimia
szukam na necie ale nie znalazłam jeszcze nic wartego uwagi Tylko jakies prywatne gabinety psychologów i do tego drogich. Pare razy moge isc , ale na dłuzsze chodzenie raczej nie bedzie mnie stac. Poszukam jeszcze troche to może cos znajde Myslicie , ze moge isc do lekarza pierwszego kontaktu na początek?

Gość ja chyba spróbuje isc do
lekarza pierwszego kontaktu , ale boje sie