Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co byscie sobie...

co byscie sobie pomyslaly gdy jakis facet...

Polecane posty

Gość co byscie sobie...

gdy rano odprowadzam dziecko siostry do szkoly jest tam pewien mlody facet, na poczatku nie zwracalam na niego uwagi ale jest calkiem przystojny i jakims cudem coraz czesciej go widuje. Jak wchodze do szkoly,jak czekam z dzieckiem to zawsze jest gdzies obok,niby z kims gada ale ciale mi sie wydaje ze sie na mnie gapi, jak wychodze-doslownie ciagle na niego wpadam. Jak na niego spojrze to on zawsze w tym samym momencie na mnie sie patrzy tez, jak wracam do domu to jakims cudem on tez idzie ta sama droga choc zdaje mi sie ze mieszka w zupelnie innym kierunku no i w dodatku dzisiaj jak wracalam to wydawalo mi sie ze on gdzie indziej poszedl az tu nagle jak poszlam zrobic zakupy to patrze a on doslownie pare metrow ode mnie stoi w sklepie. Myslicie ze to zbieg okolicznosci to wszystko czy cos jest na rzeczy?? a moze to jakis psychopata?:D lol sama juz nie wiem

Gość psychol jak nic
lepiej mu sie oddaj dobrowolnie bo jeszcze cie sila wezmie

Gość wojownikXL
kup se bron i uwazej! i wieczorem nie idz na ulica, bo ie apadna

Gość Może to jakiś detektyw

Gość co byscie sobie...
hah powaznie myslicie ze to jakis psychol? myslalam ze moze mu w oko wpadlam czy cos...ze moze on szuka okazji jakiejs zeby zagadac do mnie moze...

Gość o noooooo
moze mu się podobasz. A wyglada na psychola ? Mimo wszystko ostroznosci nigdy za wiele, ale ja obstawiam, że mu w oko wpadłaś.

Może byc , że się mu podobasz. Ale na wszelki wypadek noś ze sobą gaz obezwładniający!

Gość co byscie sobie...
nie sadze zeby na psychola jakiegos wygladal...jak dla mnie jest calkiem normalny...no i zreszta odprowadza tez dziecko do szkoly, nie wiem czy to jego, bo wydaje mi sie troche za mlody zeby miec 8letniego chlopca, ale kto tam wie, tylko ze ta jego obecnosc wszedzie troche mnie irytuje bo nie wiem co mam sobie myslec...

Gość co byscie sobie...
heh nawet nie mam gazu, ile to kosztuje i gdzie mozna kupic bo w sumie moze sie przydac:P

Gaz warto miec zawsze. Sprawdź na allegro, zapewne będzie.

Gość She83
mnie tez sie wydaje ze wpadlas mu w oko

Gość poprawiam przedziałek
coś wisi w powietrzu :)