Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaś_

Testy owulacyjne - Zaczynamy maksymalne starania !

Polecane posty

Gość Kaś_

Czy któraś ze staraczek używa lub używała testów owulacyjnych ? Zapraszam staraczki do dyskusji :) Mam zamiar zakupić na allegro zestaw testów i na ostro zabrać się za starania o maleństwo :) Porszę o rady takze zaciążone lub już mamusie !

Gość Kaś_
Ja nie piję , ale dla pewności zapytam czy jak kupię po pijanemu to wynik testu bedzie mniej wiarygodny ? :D

Gość Kaś_
A tak poważnie , nikt nie stosował ?

testy sa pomocne, dla tych, ktore nie odczuwaja i nie obserwuja oznakow owulacji albo tez chca sie upewnic czy akurat nastepuje w danym czasie:) powodzenia, testy sa wygodna i fajna sprawa:)

ja stosowałam kupiłam testy na allegro po 1,20 - 20 sztuk. zaczelismy starania w kwietniu i udało sie za 1 razem. testy przez 2-3 dni pokazywały mi drugą kreskę - czyli owulacja - ale bardzo słabą. zreszta obliczyłam sobie kirdy mam miec owulacje i sie sprawdziło, kochalismy sie codzienniez tego co pamiętam przez ok tydzień. zaczeliśmy przed owulacją, bo chciałam zeby wyszła córeczka. zobaczymy teraz jestem w 6 t ciazy :)

Gość Kaś_
Ja właściwie często w połowie cyklu mam kłócia w dole brzucha jak na @ , ale nie wiem co to oznacza . Zbliżającą się owulkę czy to znaczy , ze owulka już jest i trzeba szybko się przytulać ? :) m*ka serdecznie gratuluję Ci szybkiego poczęcia :) Jak nam nie uda się za pierwszym razem to zainwestuję w testy :) W mojej rodzinie jest tak, że jak już planuje się maleństwo to zazwyczaj w 2 cyklu się udaje :)

Gość Kaś_
Chyba wszystkie takie nieobeznane jak ja , że nikt sie nie wypowie :o

Hejka..ja zaczęłam stosować testy owulacyjne w drugim cyklu starań..nie wiem co z tego wyjdzie bo pierwszy raz miałam z nimi do czynienia..ale pokazały mi orientacyjnie moment w którym powinna pojawić się owulka..tak więc teraz muszę czekać do 21 czy pojawi się @ czy też udało Nam się zasadzić fasolkę:)