Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

WIECIE CO DZISIAJ ZNOWU BYŁO?????????????????

Polecane posty

na impreze zakończenia roku baba wyznaczyła 4 osoby:mnie,dziewczynę 1,2 i 3.dziewczyny 1,2 i 3 to przyjaciółki :O:O:O(same się zgłosiły[chciały sobie podwyższyć zachowanie,tak przynajmniej mówiły] a baba potrzebowała jeszcze 1 osoby i kurwa mać wzięła mnie 😡) mamy przygotować przedstawienie tzn.bedą osoby z całej szkoły,będziemy wybierać poszczególne osoby z publiczności i dawać zadania :O:O:O:O:O:O i teraz główny problem:prowadzący:O:O tamte dziewczyny(rozmawialismy o tym z babą,żeby pomogła nam wybrać osobe)mówią że nie chcą prowadzić :O:O:O:O i teraz boję się że ta trojka zgra się przeciwko mnie i ja będę musiała to prowadzić,wybierać i zabawiać publiczność a one zajmą się łatwiejszymi zadaniami :O:O:O:O!!!! ja zupełnie nie nadaje sie na prowadzaca,nawet jak mam cos powiedziec na lekcji,lub odpowiedziec na pytanie to cała się czerwienie i brak mi języka w buzi :O:O:O:O:O zwykła nieśmiałość :O:O:O:O pytałam się też dziewczyny 3(ona jedyna nie wyśmiewa sie ze mnie)czy mogłaby powiedzieć tamtej dwójce,żeby nie brały mnie pod uwagę,a ona powiedziała że sama jest za tym żebym prowadziła i jeszcze uśmiechnęła sie do mnie :O:O:O:O:O:O:O to było wredne !!!!!!!!😡 dodam jeszcze że ona wiedza że jestem niesmiała i nie lubię wystapień publicznych,a rozmowa z wychowawczynia nei wchodzi w gre(ostro jej podpadłam w tamtym półroczu:O:O:O) :O:O:O:O:O czy jest takie prawdopodobieństwo że zgrają się przeciwko mnie i zrobią mi na złość??

Gość aj już skoncz....
dziecko jakie ty masz słownictwo

katarzyno tylko że jak nie przyjde to jeszcze bardziej nagrabię sobie u wychowawczyni i do tego zawale tą impreze oraz dziewczyny będa sie mscic za to na mnie :O:O:O:O

zmuszą mnie :O:O:O 1 na 3 NIGDY nie wygra :O:O:O:O:O a jak one nie zmusza to pojda z tym do wychowawczyni i nagadaja bzdur:O:O

a w której jesteś klasie? Bo wiesz, co z tego że nagrabisz sobie u wychowawczyni? Skoro to itak dzień rozdania świadectw to juz przecież nic Ci nie zrobi. I nic się nie przejmuj że się będą mścić. To jakieś 3 zupełnie nieważne osoby. Masz powiedzieć że nie wystąpisz i koniec no nikt Cię nie będzie zmuszał! Ooooh :) Ale mnie to denerwuje, gdzie ta szkoła? Ja tam pójde powiem że jestem twoją siostrą i ustawie dzieciaki do pionu! Co to ma byc jakiś amerykański film?

jak ja bym chciała miec nauczanie indywidualne :O:O:O ale ja mam pecha :O:O

Gość GIMGÓWNOOOOOOOO
achtung :classic_cool:

Gość taaaa juz bym poszedl
prowadzic???? jasne:D powiedzialbym stanowcze NiE i ze moga mnie cmoknąć zreszta wogole bym nie organizował niczego "nie bo nie"

dzięki :) chodziaż tu mnie ktoś wspiera :) bo to sie powoli staje przykre :(

Ja Cię rozumiem że nie umiesz się tak jednoznacznie sprzeciwić bo Ci zalezy na opini i wychowawczyni i tamtych dziewczyn. Ale wierz mi że to nie warto.

Gość Brrrrrrr
Szkola, straszne...... tez sie ciesze ze juz mam dawno za soba:O

Gość rastafarianin
Zapamiętaj Draż - zesraj się a nie daj się. Jeżeli jesteś uparta to ci się uda a jak nie to masz przesrane na całej linii. Powodzenia

Gość brzydka Maja z wspolnej
walcz o swoje i nie daj sie stlamsic tym 3 zlosliwym idiotkom

nie moga cie zmusic. Ja bym nie przyszla (zrobilam tak na poczatku tego roku szkolnego, bo mnie wpisali do konkursu bez mojej wiedzy) i ktos mnie zastapail :P

Gość camember
szkoła jest pojebana 😭 dobrze że na studiach człowieka do takich rzeczy już nie zmuszają!!!! mnie na zakończenie gimnazjum zmuszono do wzięcia udziału w apelu pożegnalnym:O myślałam że tam umrę, ze stresu tak się zamotałam że nie wiedziałam w końcu kiedy ja mam wsytąpić:O i co wyszło mi na dobre- ominęło mnie :D:D tyle tylko że musiałam stać tam z innymi na tej scenie i na koniec różę dać nauczycielowi. nawet nikt nie zauważył że nic nie mówiłam:D:D to trauma do końca życia, teraz już nie jestem taka nieśmiała;) a Tobie Draż. współczuję, musisz się jakoś z tego wymigać!

nie chodzi mi o to żeby się wymigać,tylko żeby nie wystąpić na scenie :O:O:O:O ale jak myślicie:zgrają się przeciwko mnie?(przepraszamże zarzucam was takimi pytaniami ale naprawde nie mam się do kogo zwrócić o pomoc :()

draz, bardz twarda. podejdz do wychowawcy i powiedz ze nie jestes w stanie poprowadzic tego glupiego przedstawienia bo kompletnie sie do niego nie nadajesz. dziewczyny moze beda probowaly cie do tego zmusic ale nauczyciel juz nie. mowie ci, w razie koniecznosci idz do wychowawcy.

do wychowawczyni nie pójdę,bo jak mówiłam CELOWO mnie do tego wzięła(byłaby głupia gdyby nie zauważyła że jestem nieśmiała :O:O) i nagrabiłam sobie u niej na początku roku i to dość mocno :O:O:O:O:O:O:O:O:O nienawidzi mnie to babsko :O:O:O wychowawczyni bezapelacyjnie odpada :( ale dzięki że chciałaś pomóc :)

Gość i jak to sie skonczylo