Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loooking foooor yoooou

prosze o szczere odpowiedzi

Polecane posty

hej:) mam problem...(tak mi się przynajmniej wydaje) mam juz prawie 8nastke/ 165 cm a tym problemem jest to że mam bardzo małe piersi(A) wsumie to prawie nic tam nie ma(coś jest ale ja tego nie uwazam za biust) wogole nie wiem czy to przeszkadza chlopaką?? mialam chlopaka ale zerwal ze mna po 5 miesiacach bez rzadnej przyczynu....nie wiem czy to przez piersi.... jak sobie z tym poradzic np. w mojej sql chlopacy raczej preferuja laski z duzymi \"balonami\" :( co robic?? pomozcie?? i czy to jest az taki probelm??

z tyłu plecy, z przodu plecy, Pan Bóg stworzył Cie dla hecy :P dziewczyna z tak małym biustem zazwyczaj swoją figura przypomina chłopca w wieku dojrzewania :) ale wiem że są i tacy chłopacy którzy na małe cycki w ogóle nie zwracają uwagi wiec się aż tak nie przejmuj. znam taką, która mając biust w rozmiarze A zabawiała sie ze swoim chłopakiem na hiszpana :) choć nie ukrywam że do tej pory się głowie jak im to sie udawało :)

dzieki

Jeśli facet ma być z tobą tylko dla twoich piersi (ewentualnie seksu) to takiego olej od razu....

Gość cipka jest najważniejsza
co tam cycki :classic_cool:

heh^^ no tam to mi nic nie brakuje