XmichelleX 0 Napisano Maj 21, 2009 Witajcie, może ktoś mnie uspokoi... Wizytę u lakarza mam dopiero na czwartek za tydzień więc dotej pory bede sie stresować :( Chodzi o to, że 9 miałam normalnie okres. Na 4 dni niesamowićie bolały mnie piersi, zwłaszcza prawa. Dodam, że nie bolały mnie jeszcze NIGDY przed okresem a mam 26 lat i miesiączkuję od 13 r.ż. W marcu wogóle nie miałam miesiączki, spóżniła sięmiesiąc. Lekarz powiedział że mogebyć w ciąży ale na drugi dzień po wizycie dostałam @. Potem dwa kolejne razy @ pojawiała się regularnie. Od przedwczoraj dziwnie boli mnie podbrzusze. NIE jak na okres i NIE jajniki. Raczej w macicy czuje takie tępe ćmienie. Nasila sie co kilka minut. Wczoraj po nospie troche mi przeszło ale dziś znowu wrócił ból i w dodatku krwawię! Wydzielina bywa wodnista albo brązowa albo krwawa albo żółta. Na każdej wkładce inna. Czuć kwasem. Przy uciskaniu brzucha nic mnie nie boli. Dodam że 5 lat temu miałam cesarkę. 3 tyg temu miałam zapalenie wężłów chłonnych i do dziś mam jeszcze katar. Brałam Amoksiklav. Strasznie się boję raka albo innej nadżerki... :( Przy stosunkach,kiedy są głębokie odczuwam potem ból i bywa, że krwawię. Ale rzadko. Może totylko tak po chorobie mam? Rok temu miałam cytologię i była ok. Wiem że czas na następną i zrobię ja w czwartek. Ale do tego czasu umrę ze strachu. Od razu mówię że wcześniej NIE mam jak dostac sie do lekarza. Ciąża to chyba nie jest... Nie wiem. Nigdy tak nie mialam. Wesprzyjcie mnie, proszę... jak sobie poczytałam to to wygląda jak rak szyjki macicy.... ;(((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach