Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabella9999

Żona mojego byłego mnie nęka

Polecane posty

Gość izabella9999

Byłam z nim, nie wiedząc, że ma żonę. Dowiedziałam się, gdy zadzwoniła do mnie kiedyś wyzywając od dziwek. Zerwałam z nim kontakt. ona dalej nie odpuszcza, chce się na mnie zemścić, nie trafiaja do niej zadne argumenty. najpierw dzwonila po nocach, teraz przychodzą do mnie listy, czasami czuję, że ktoś mnie śledzi. co mam robic????? nie chcę robić afery, żeby moja mama się nie dowiedziała (mam 18 lat, mieszkam z rodzicami). nie wyrabiam psychicznie, ostatnio dostalam anonima o tresci "widzę co robisz szmato, obserwuję każdy twój ruch" potem opisane byly wszystkie czynnosci jakie robilam w ciagu dnia. boję się naprawdę, nie wiem co mam robić.

Gość izabella9999
ladaco, wierz mi, ze bym chciala, ale pytam powaznie....

Gość I chcesz nam powioedziec że
jestes niewinna ? ...............

Zbieraj anonimy i idź na policję.Nękanie jest karalne

Gość izabella9999
Chyba tak zrobię.... ale sama nie wiem. Nie chcę żeby moja mama dowiedziala sie o znajomosci z tamtym mężczyzną.

Gość kokoszanelka
Wszystkie kochanice powinny przeczytać twój temat - ku przestrodze. A może pogadaj z byłym. Niech wie że ona cię nęka.

Gość izabella9999
Ale ja nie wiedziałam, że on ma żonę, gdybym wiedziała, w życiu bym się z nim nie spotkała!

Gość izabella9999
gdy jego żona się dowiedziala, ze miał mnie na boku odeszla od niego i oni nie mają kontaktu już, rozwód dopiero za jakiś czas, ona nie chce z nim rozmawiać, mowilam mu, ale jego to teraz niewiele obchodzi...

Gość no jak jak
ehhh mnie tez kiedys nachodzila brrrr tez sie wtedy tak balam,ze wracajac do domu,napotkam ja pod drzwiami :O cale szczescie po jakims czasie sobie odpuscila

nie kara za głupotę, Amancie, karą może być co najwyżej obdarzona żona nie kasuj, nie wyrzucaj- kolekcjonuj i maszeruj na Policję szmata to określenie obraźliwe [dodatkowo znieważenie]

Gość izabella9999
Sprawdzić, nie sprawdzic, uwierzylam mu na słowo, nie jestem jakąś tajną agentką, nie wypatruję spisków. postępuję uczciwie i licze, że inni ludzie tez tacy beda wobec mnie...

Gość misz-masz
ja niestety jestem w podobnej sytuacji jak Ty...tzn. nikt mnie nie neka bo zona nic nie wie ale z jak zaczelam byc z tym facetem to nie wiedzialam ze ma zone, ajak sie niedawno dowiedzialam to myslalam ze ze soba skoncze. niestety nie potrafie bez niego zyc i brne w tej farsie. i tez mam 18 lat.

Gość izabella9999
kiedyś dostałam maila "do zobaczenia jutro" i caly dzien się stresowałam, zwlaszcza, jak zobaczyłam ją w samochodzie pod moją szkołą, siedziała z jakimś mężczyzną, kolega mnie odprowadzal, jechali za nami kawałek ale uciekliśmy inną drogą. Ona próbuje chyba mnie wystraszyć, zniszczyć psychicznie. poki co się trzymam, ale czasami boję sie zasnąć.

Gość dupajasia666
oj glupie malolatki

Gość izabella9999
Ja na poczatku bylam zalamana, plakalam przez niego, ale mi przeszlo, teraz boję się jego psychicznej zony.

Gość dupajasia666
i fajnie Cio ze zniszczyls jej zycie?

Gość izabella9999
aha i uwierz potrafisz bez niego zyc! przerwij to jak najszybciej! głupie? niby dlaczego? uwazasz, że np. 30-latka która by się zakochała nie nabrałaby się? kiedy wszystko wskazuje na to, ze jest ok, myslisz, ze ktos chce węszyć i szukać czy aby na pewno druga strona cię nie oszukuje? jakby on nie miał żony to już nie byłabym głupia?

Gość izabella9999
dupajasia, do jasnej cholery, czytaj wszystko. JA NIE WIEDZIAŁAM, ZE ON MA ŻONĘ!!!!!!!!!!!!

Gość kobietki
to jej MĄŻ zniszczyl zycie tej kobiecie. autorka tematu nie ma partnera, nie robila wiec nic zlego spotykajac sie z nim. poza tym nie wiedziala, ze jest zonaty. a on - zonaty, chyba do cholery mial swiadomosc, ze zdradza zone spotykajac sie z kims innym!!! do tego klamiac, ze jest wolny. i co, nadal uwazasz, ze autorka jest nie w porzadku?

Gość ja raczej stawiam na to
zniszzylas jej zycie?? ?widac taka zjebana zona z niej byla ze koles wolal poszukac sobie kogos innego. klientka widac ze jest psychiczna - nie dziwie sie koels z nia nie chce byvc.

Gość dupajasia666
moglas sie dowiedziec... co nie było nic podejrzane?? szkoda mi jego zon i na jej miejscu zaraz posłabym do twojej matki ze sie puszczasz z zonatym

Gość izabella9999
Wyobraź sobie, że jego żony wiecznie nie było (pracuje w berlinie) i nie trudno było ukryć jej istnienie. nawet jej rzeczy w domu nigdzie nie było widać.

Gość ja raczej stawiam na to ze
ale pierdolicie bez sensu ,nie dziewczyny wi na,jak juz to albo meza bo skurwysyn sie puszza a albo zony bo os z nia nie tak ze maz jej juz jej nie chce ...

szkoda żony,że ma takiego męża, ale sądząc po jej zachowaniu pasują do siebie a to żona łamie prawo, nie Autorka- nawet jeśli wiedziałaby o małżeństwie tego mężczyzny nie wiem, jak kobieta może się tak poniżać i pastwić nad kimś, jeśli nie umie sobie z tym poradzić, niech idzie do psychologa, a nie ludzi nęka ja bym nie czekała ani chwili i od razu bym poszła na policję

Gość dupajasia666
no sorry ale ja nie umiałabym sobei poradzic z tym..

Gość misz-masz
izabella9999 probowalam juz zerwac z nim kontakt ale normalnie nie potrafie. dodam jeszcze ze on ma 2 dzieci:(

Gość dupajasia666
pogadaj z nia i powiedz jak sprawa wygladała i tyle